Αθλητισμός

Ολυμπιακός: Μεθύσι τίτλου για το 46ο

Ολυμπιακός: Μεθύσι τίτλου για το 46ο
Ολυμπιακός: Μεθύσι τίτλου για το 46ο. Όλα όσα έγιναν στο μεγάλο γλέντι της χθεσινής φιέστας. Σαν μικρά παιδιά οι παίκτες έγιναν ένα με τους οπαδούς.

Ο Ολυμπιακός είναι πανάξια πρωταθλητής Ελλάδος και για τη φετινή σεζόν, 2020-2021, της Super League και χθες σύσσωμη η οικογένεια του μεγάλου συλλόγου της χώρας γιόρτασε την κατάκτηση του 460υ και δεύτερου συνεχόμενου πρωταθλήματος. Παράγοντες, προπονητές, ποδοσφαιριστές και κόσμος έγιναν ένα, με καπνογόνα, τύμπανα, συνθήματα, σαμπάνιες και πυροτεχνήματα να συνθέτουν μια μεγαλειώδη φιέστα τίτλου στο «Γ. Καραϊσκάκης»!

Χωρίς κόπο 1-0 τον ΠΑΟΚ

Ο πρωταθλητής Ελλάδος έκανε φιέστα κόντρα στον ΠΑΟΚ για το τελευταίο επίσημο εντός έδρας παιχνίδι της φετινής αγωνιστικής περιόδου, στο πλαίσιο της 9ης και προτελευταίας αγωνιστικής των play offs της Super League. Οι ερυθρόλευκοι στο ρελαντί και με σβηστές μηχανές επικράτησαν του Δικεφάλου με 1-0 και σκόρερ τον Γιώργο Μασούρα στο 32′, έπειτα από ασίστ του Ελ Αραμπί. Το χθεσινό ματς ήταν μια πρόβα τελικού, καθώς το Σάββατο 22/5 στο Ολυμπιακό Στάδιο Αθηνών, ΟΣΦΠ και ΠΑΟΚ θα διασταυρώσουν ξανά τα ξίφη τους, με τους ερυθρόλευκους να διεκδικούν το νταμπλ για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά και τον ΠΑΟΚ να θέλει να σπάσει την κόκκινη κυριαρχία και να βάλει ασπρόμαυρο, επιστρέφοντας στην κατάκτηση του Κυπέλλου  μετά από ένα χρόνο αποχής.

Το γλέντι τίτλου με τον Βαγγέλη Μαρινάκη

Πρωταγωνιστές στο γλέντι τίτλου ήταν ο ισχυρός άνδρας του πειραϊκού συλλόγου, Βαγγέλης Μαρινάκης, ο προπονητής της ομάδας, Πέδρο Μαρτίνς και φυσικά οι παίκτες με τους φιλάθλους.

Το Γ. Καραϊσκάκης γέμισε με τρόπαια. 45+1 το φετινό, με τον Ολυμπιακό να τιμάει την ιστορία του, την ιστορία του ελληνικού έθνους, αλλά και την γυναικεία ομάδα πόλο του συλλόγου, η οποία πριν από λίγες ημέρες κατέκτησε την Euroleague και έκανε άπαντες περήφανους στο μεγάλο λιμάνι.

Μια εντυπωσιακή βραδιά. Μια ακόμα θρυλική βραδιά. Μια ακόμα χρυσή σελίδα στην ιστορία του Ολυμπιακού, με τους Ερυθρόλευκους να γιορτάζουν τη νέα σπουδαία επιτυχία της ομάδας. Πρώτος από όλους ο ηγέτης της ΠΑΕ, Βαγγέλης Μαρινάκης. Ο άνθρωπος που έχει κάνει παντοδύναμο τον Ολυμπιακό και προσφέρει στους παίκτες και το τεχνικό τιμ όλα όσα χρειάζονται για να δουλέψουν και να κρατήσουν την ομάδα στην κορυφή του ελληνικού ποδόσφαιρου, αλλά και στην ευρωπαϊκή ελίτ.

Ο ισχυρός άνδρας των Πειραιωτών μπήκε πρώτος στον αγωνιστικό χώρο και στη συνέχεια ακολούθησαν οι Κριστιάν Καρεμπέ, Φρανσουά Μοντέστο, Βασίλης Τοροσίδης και φυσικά ο Πέδρο Μαρτίνς. Οι παίκτες ένας ένας έμπαιναν στον αγωνιστικό χώρο, με τον Ματιέ Βαλμπουενά να τους υποδέχεται και να δίνει το δικό του… σόου.

Η ειδική εξέδρα που είχε στηθεί στο κέντρο του γηπέδου γέμισε με ερυθρόλευκες φανέλες, με τον ηγέτη του Ολυμπιακού, αφού συνεχάρη όλους τους ποδοσφαιριστές και το προπονητικό τιμ, να ανεβαίνει στην ειδική κατασκευή, κρατώντας στα χέρια του το βαρύτιμο τρόπαιο.

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης σήκωσε στον ουρανό του φαληρικού γηπέδου την κούπα και έδωσε το έναυσμα για τους πανηγυρισμούς. Οι παίκτες ένας, ένας σήκωσαν το τρόπαιο, έβγαλαν τις αναμνηστικές φωτογραφίες και τα… απαραίτητα βίντεο και στη συνέχεια γιόρτασαν με τις οικογένειές τους την κατάκτηση του πρωταθλήματος. Μια εντυπωσιακή φιέστα, με τον Μαρτίνς, τους παίκτες και τους παράγοντες του Ολυμπιακού να γιορτάζουν σαν μια οικογένεια.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments