Ελλάδα

Παγώνη: Δεν έχω στείλει ποτέ sms – Το ομολογώ

Παγώνη: Δεν έχω στείλει ποτέ sms – Το ομολογώ
Παγώνη: Η απάντηση που άφησε άφωνους τους πάντες.

Η Ματίνα Παγώνη βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή “Καλημέρα Ελλάδα” και τον Γιώργο Παπαδάκη και μεταξύ άλλων μίλησε για επιστροφή στην κανονικότητα κατά 80%, επισημαίνοντας ωστόσο πως δεν πρέπει να επαναπαυόμαστε καθώς ο κορωνοϊός είναι ακόμη εδώ.

Μάλιστα, η ίδια είχε τονίσει σχετικά πρόσφατα ότι το τείχος ανοσίας αναμένεται γύρω στον Ιούνιο, ενώ τις μάσκες θα τις αποχωριστούμε γύρω στον Σεπτέμβρη.

Στο τέλος της συνέντευξης, ο Γιώργος Παπαδάκης ρώτησε την κ. Παγώνη αν στέλνει SMS στο 13033 και εκείνη έδωσε μια επική απάντηση, αφήνοντας όλους στο πλατό άφωνους. Συγκεκριμένα, απάντησε “όχι κ. Παπαδάκη, ομολογώ ποτέ“, και ο Γιώργος Παπαδάκης παρένεσε τον κ. Καλλιακμάνη να κόψει… πρόστιμο στην κ. Παγώνη!

Παγώνη: Σχετική ανοσία γύρω στα τέλη Ιουνίου

Η Ματίνα Παγώνη μίλησε σχετικά την απαγόρευση κυκλοφορίας και το θέμα της μάσκας. Ακόμη, η ίδια έχει πει πως μέχρι το τέλος του Ιουνίου θα μπορέσει να έχει δημιουργηθεί το τείχος ανοσίας. Να υπενθυμίσουμε ότι είχε κάνει πρόβλεψη σχετικά με το πότε μπορούν οι πολίτες να βγάλουν τις μάσκες.

Πιο συγκεκριμένα, η πρόεδρος της ΕΙΝΑΠ, μιλώντας στο MEGA και στην εκπομπή «Πάμε Δανάη», τόνισε ότι «πάμε καλύτερα και αυτό είναι γεγονός και αποδεικνύεται από τα στοιχεία που έχουμε από τα νοσοκομεία».

«Από τον αριθμό των εισαγωγών, των νοσηλευόμενων και των ανθρώπων που είναι σε ΜΕΘ. Υπάρχουν μειώσεις και οι μειώσεις είναι καλές. Τις προηγούμενες εβδομάδες είχαμε πολλά προβλήματα. Αυτό όμως, δεν σημαίνει τίποτα», ανέφερε αρχικά στην εκπομπή του MEGA «Πάμε Δανάη!».

«Θα πρέπει να συνεχίσουμε να είμαστε πολύ προσεχτικοί, να τηρούμε τα μέτρα, γιατί κάνουμε τα επόμενα βήματα για να αλλάξει η ζωή μας, όπως όλοι θέλαμε. Χρειάζεται, ψυχραιμία, ηρεμία, προσοχή, μάσκες και αποστάσεις», προσέθεσε.

Ερωτηθείσα για την εξέλιξη των εμβολιασμών στη χώρα, η ίδια σημείωσε ότι «προχωρούν πολύ καλά. Αλλά πρέπει να τρέξουμε για τους υπόλοιπους, για να κάνουμε το τείχος της σχετικής ανοσίας, να φτάσουμε στο 50% των εμβολιασμένων για να έχουμε σχετική ανοσία γύρω στο τέλος Ιουνίου».

«Κάνουμε έκκληση σε όσους δεν θέλουν να εμβολιαστούν, να το κάνουν. Ο ιός είναι επιθετικός και δεν έχει ηλικίες. Και θέλω να πω μπράβο και στους νέους ανθρώπους άνω των 30 που πάνε και εμβολιάζονται. Πιστεύω ότι τον επόμενο μήνα θα μπορούν να εμβολιαστούν και οι κάτω των 30, ώστε τέλος Αυγούστου, αρχές Σεπτέμβρη να έχουμε φτάσει στο 80% των εμβολιασμών. Αυτό θα σημαίνει ασφάλεια, δεν θα αισθανόμαστε τον φόβο που έχουμε σήμερα στην καθημερινότητά μας», σημείωσε η κ. Παγώνη.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments