Ελλάδα

Εξαφάνιση 15χρονης Αιγάλεω: Βρέθηκε το κινητό της

Εξαφάνιση 15χρονης Αιγάλεω: Βρέθηκε το κινητό της
Εξαφάνιση 15χρονης Αιγάλεω:Κορυφώνεται η αγωνία για την εξαφάνιση της 15χρονης Ασημίνας, καθώς βρέθηκε το κινητό της πεταμένο στα σκουπίδια.

Μεγαλώνει ακόμα περισσότερο η ανησυχία για την κατάσταση της 15χρονης Ασημίνας που αναζητείται εδώ και τέσσερις ημέρες, όταν είχαν χαθεί τα ίχνη της στο Αιγάλεω, καθώς βρέθηκε το κινητό της πεταμένο στα σκουπίδια. Αυτό το στοιχείο προστέθηκε στα στοιχεία της έρευνας για τον εντοπισμό της, ενώ στις προσπάθειες συμβάλει και το Χαμόγελο του Παιδιού. Το στοιχείο αυτό δεν είναι καθόλου ενθαρρυντικό και η αγωνία χτυπάει κόκκινο.

Το τελευταίο σημείο που είχε εμφανιστεί η 15χρονη ήταν στο Αιγάλεω στις 10 Μαΐου και έκτοτε δεν έχει δώσει άλλο σημάδι ζωής, με αποτέλεσμα οι γονείς της να ψάχνουν να την βρουν. Η Ασημίνα έχει ύψος 1,61 μ, κανονικό βάρος, καστανά μαλλιά και καστανά μάτια. Τη μέρα που εξαφανίστηκε φορούσε μαύρο τζιν παντελόνι, κόκκινη μπλούζα, μαύρο μπουφάν, λευκά-ροζ αθλητικά παπούτσια και κρατούσε μία μαύρη τσάντα πλάτης.

Η οικογένειά της παρακαλεί όποιος έχει κάποια πληροφορία να επικοινωνήσει τηλεφωνικά με «Το Χαμόγελο του Παιδιού» στην Ευρωπαϊκή Γραμμή για τα Εξαφανισμένα Παιδιά, 116000, καθώς και σε όλα τα Αστυνομικά Τμήματα της χώρας.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments