Πολιτική

ΣΥΡΙΖΑ: Να μπει ένα τέλος στο φιάσκο διαφυγής του Χρήστου Παππά

ΣΥΡΙΖΑ: Να μπει ένα τέλος στο φιάσκο διαφυγής του Χρήστου Παππά
ΣΥΡΙΖΑ: Στη σύλληψη του Γιάννη Λαγού, που σήμερα μόλις έφθασε στην Ελλάδα προκειμένου να εκτίσει την ποινή του, αναφέρθηκε η αξιωματική αντιπολίτευση, τονίζοντας πως πρέπει να έρθει και η στιγμή σύλληψης του Χρήστου Παππά.

Στη σύλληψη του Γιάννη Λαγού, που σήμερα μόλις έφθασε στην Ελλάδα προκειμένου να εκτίσει την ποινή του, αναφέρθηκε ο ΣΥΡΙΖΑ, τονίζοντας πως πρέπει να έρθει και η στιγμή σύλληψης του Χρήστου Παππά.

«Το γεγονός ότι ο νεοναζί Γιάννης Λαγός οδηγείται στις ελληνικές φυλακές αποτελεί μια σημαντική νίκη της δημοκρατίας», τονίζει ο ΣΥΡΙΖΑ, προσθέτοντας ότι αποτελεί «μια νίκη όσων πάλεψαν όλα αυτά τα χρόνια ενάντια στο σκοτάδι του φασισμού».

Η αξιωματική αντιπολίτευση τονίζει επιπλέον ότι «αποτελεί άμεση ανάγκη να μπει ένα τέλος στο φιάσκο διαφυγής του υπαρχηγού των νεοναζί Χρήστου Παππά, που με ευθύνη της κυβέρνησης ζούμε».

Σημειώνει καταληκτικά ότι «η μάχη ενάντια στην λογική του μίσους, του φασισμού και του ρατσισμού συνεχίζεται».

Γιάννης Λαγός: Μεταφέρεται στις φυλακές Δομοκού

Στις φυλακές Δομοκού οδηγείται ο Γιάννης Λαγός. Σημειώνεται ότι ο ευρωβουλευτής και στέλεχος της Χρυσής Αυγής είχε φτάσει νωρίτερα το μεσημέρι στην Αθήνα, καθώς οι βελγικές αρχές αποφάσισαν να εκδοθεί στην Ελλάδα και να εκτίσει την ποινή του εδώ.

Ο εισαγγελέας τον ενημέρωσε ότι δεν είναι αρμόδιος να αποφασίσει για το αίτημά του να εκτίσει την ποινή του στις φυλακές Κορυδαλλού, καθώς η αρμόδια για αυτό το θέμα είναι η Γενική Γραμματεία Αντεγκληματικής Πολιτικής.

Σύμφωνα με τον Γιάννη Λαγό, επιθυμεί να εκτίσει την ποινή του στις φυλακές Κορυδαλλού ώστε να έχει την δυνατότητα να παρακολουθεί τις συνεδριάσεις του ευρωκοινοβουλίου.

«Γιαννάρα γερά» φώναξαν δυο τρεις φίλοι του Γιάννη Λαγού έξω από το Εφετείο.

Την ίδια στιγμή, δυο άτομα που επέβαιναν σε μηχανάκι φώναξαν: «ο Παύλος ζει τσακiστε τους ναζί».

Υπενθυμίζουμε ότι ο Γιάννης Λαγός εκδόθηκε από τις βελγικές αρχές μετά από ένταλμα της Ελλάδας και οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα Εκτέλεσης Ποινών, προκειμένου να του επιδοθεί φυλακτήριο ώστε να μεταχθεί σε σωφρονιστικό κατάστημα για να εκτίσει την ποινή του.

Τα μέτρα ασφαλείας ήταν δρακόντεια για τη μεταφορά του στο Εφετείο. «Για την ορθοδοξία και την Ελλάδα αξίζει κάθε θυσία», δήλωσε μόλις βγήκε από την αστυνομική κλούβα.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments