Lifestyle

Γιώργος Παπαδάκης: Η μίνι φούστα που τον τρέλανε

Γιώργος Παπαδάκης: Η μίνι φούστα που τον τρέλανε
Γιώργος Παπαδάκης: Έξαλλος on camera ο γνωστός παρουσιαστής.

Έκπληκτοι ήταν οι τηλεθεατές του πρωινού του ANT1, καθώς κανείς δεν περίμενε ότι θα έβλεπε τον Γιώργο Παπαδάκη να τα «χώνει» τόσο έντονα on camera.

Βέβαια, ο παρουσιαστής Γιώργος Παπαδάκης, ο οποίος έχει πλέον το δικό του ενημερωτικό site, έχει ενίοτε τις δικές του γκάφες, όπως τότε που σωριάστηκε από την καρέκλα του κατά τη διάρκεια της εκπομπής του.

Η σύνδεση του Πρωινού του ΑΝΤ1 με την αγορά για να δουν αν υπάρχει κίνηση από τους καταναλωτές, δεν εξελίχθηκε όπως θα περίμεναν στην εκπομπή.

Μόλις ο Γιώργος Παπαδάκης είδε μία όμορφη κοπέλα με μίνι φούστα, ζήτησε από τον σκηνοθέτη να δείξει το πλάνο, όμως οι συνεργάτες του εξήγησαν πως αυτό δεν γινόταν. Μόλις το άκουσε, έγινε χαμός!

Δείτε το βίντεο, μετά το 5:40:

Γιώργος Παπαδάκης: Λίγα λόγια για τον αγαπημένο δημοσιογράφο

Γεννήθηκε στο Χαλάνδρι στις 5 Φεβρουαρίου 1951 και κατάγεται από την Κρήτη. Εκτός από την επιτυχημένη του δημοσιογραφική καριέρα στην τηλεόραση, ο Γιώργος Παπαδάκης έχει διαγράψει σημαντική πορεία και στον έντυπο τύπο. Πρωτοεμφανίστηκε στην τηλεόραση τη δεκαετία του 1980 από την εκπομπή «Τρεις στον αέρα» που μεταδιδόταν το μεσημέρι από την ΕΤ1, ως συμπαρουσιαστής με τη Σεμίνα Διγενή και τον Νάσο Αθανασίου.

Από το 1992 και μετά, ο Γιώργος Παπαδάκης παρουσίαζε την πρώτη, χρονολογικά, πρωινή ενημερωτική εκπομπή της Ελληνικής Τηλεόρασης Καλημέρα Ελλάδα έως το 2011. Από το 2011 μέχρι το 2015, παρουσίαζε την αντίστοιχη ενημερωτική εκπομπή του τηλεοπτικού σταθμού ANT1 με τίτλο Πρωινό ΑΝΤ1. Από τις 7 Σεπτεμβρίου 2015, η πρωινή ενημερωτική εκπομπή μετονομάστηκε εκ νέου σε «Καλημέρα Ελλάδα», ύστερα από επιθυμία του ίδιου, που φυσικά έγινε δεκτή από το κανάλι.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments