Lifestyle

Survivor: Υποδοχή νικητή είχε ο Τζέιμς Καφετζής στη Ρόδο

Survivor: Υποδοχή νικητή είχε ο Τζέιμς Καφετζής στη Ρόδο
Survivor: Πλήθος κόσμου υποδέχτηκε τον Τζέιμς Καφετζή στη Ρόδο, με το κοινό να παραληρεί για ένα του αυτόγραφο.

Επέστρεψε στη Ρόδο ο Τζέιμς Καφετζής, ο πιο δημοφιλής παίκτης του Survivor, που αποχώρησε οικειοθελώς από το παιχνίδι τις προηγούμενες ημέρες και έκανε το αντίστροφο ταξίδι από τον Άγιο Δομίνικο.

Σύμφωνα με όσα μεταδίδει το τοπικό μέσο rodiaki.gr, την πλατεία Φαληρακίου, παρά τις συστάσεις όλων αλλά και της οικογένειάς του Τζέιμς Καφετζή, συγκεντρώθηκε πλήθος κόσμου αυστηρά με μάσκες που καλοσώρισαν τον Τζέιμς, ο οποίος δεν έχανε την ευκαιρία να μιλάει στο παιχνίδι για τη Ρόδο, το χωριό του τις Καλυθιές και το Φληράκι.

Οι συγκεντρωμένοι υποδέχθηκαν τον Τζέιμς ως τον νικητή του φετινού Survivor, αφού δεν ήταν μόνο ο πρώτος στα αθλήματα στους 5 μπλε παραμένοντες στο παιχνίδι, αλλά εντυπωσιάζοντας το τηλεοπτικό κοινό για την ακεραιότητά του, τον χαρακτήρα του, τον ύμνο της φιλίας και της ευφυίας του.

Δεκάδες ήταν τα πυροτεχνήματα που φώτισαν τον ουρανό της Ρόδου για την υποδοχή του δημοφιλούς παίκτη.

Άτομα κάθε ηλικίας συγκεντρώθηκαν στην πλατεία Φαληρακίου, τα πανό έγραφαν “Τζείμς νικητή της καρδιάς μας” και ο ίδιος έφτασε απευθείας από το αεροδρόμιο, μαζί με τη συμπαίκτρια του Άννα Μαρία Βέλλη.

Μέσα στις επεφυμίες του κόσμου, ο Τζέιμς Καφετζής, συνοδευόμενος από τον πατέρα του Λευτέρη, τη μητέρα του Μπέβερλι, τον αδελφό του Μάικ και την αδελφή του Έφη ευχαρίστησε για τη στήριξη.

Στις δηλώσεις του ο Τζέιμς ανέφερε μεταξύ άλλων “Δεν έχω λόγια. Ευχαριστώ για τους πέντε μήνες που με στηρίζατε, δεν περίμενα τέτοια υποδοχή, σήμερα είμαι εδώ με τη συμπαίκτρια μου την Αμι και σας υπόσχομαι, όταν φύγει από το παιχνίδι ο Νίκος Μπάρτζης, να σας τον φέρω στη Ρόδο μια εβδομάδα”.

Survivor: Τι δήλωσε ο Τζέιμς Καφετζής όταν αποχώρησε οικειοθελώς από το ριάλιτι επιβίωσης

«Είμαι εδώ 5 μήνες, έχουμε περάσει από χαρές λύπες. Έχω εξαντληθεί σωματικά. Το πρόβλημα που έχω στη μέση μου δεν επιτρέπει να συνεχίσω αυτό που θέλω στο 100%. Αυτό που με προβληματίζει εδώ και αρκετό καιρό είναι ο εαυτός μου και το μυαλό μου. Έχω αρχίσει και τα χάνω. Μέχρι και τα όνειρά μου είναι για το Survivor. Νιώθω ότι ξεχνάω αναμνήσεις από τη ζωή μου. Επειδή νιώθω ότι ο καιρός είναι μακρύς θέλω να είμαι εγώ αυτός που θα αποχωρήσει από το Survivor. Με έχει στηρίξει ο κόσμος και θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ. Για ότι κι αν έχει γίνει το έχω κάνει άθελά μου και ζητώ συγγνώμη. Το έχω μελετήσει, το έχω φιλτράρει. Αν παραμείνω δεν θα μπορέσω να αποδώσω και να είμαι πραγματικά ο εαυτός μου», είπε χαρακτηριστικά ο James Καφετζής.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments