Ελλάδα

Εκάλη: Ληστεία 6 λεπτών με λεία 150.000 ευρώ

Εκάλη: Ληστεία 6 λεπτών με λεία 150.000 ευρώ
Εκάλη: Ληστεία 6 λεπτών με λεία 150.000 ευρώ σε μεζονέτα γνωστού επιχειρηματία.

Άγνωστοι δράστες διέρρηξαν μεζονέτα γνωστού επιχειρηματία στην περιοχή της Εκάλης με μεγάλη λεία ύψους περίπου 150.000 ευρώ, την ώρα που ο ίδιος έλειπε. Ήταν λίγο μετά τις δέκα χθες το βράδυ όταν άγνωστοι εισέβαλαν στο σπίτι του αρπάζοντας 120.000 ευρώ και κοσμήματα αξίας 30.000 ευρώ. Εκείνη την ώρα δεν ήταν κανείς στο σπίτι. Όλα αυτά λίγες ημέρες μετά τη ληστεία στα Γλυκά Νερά με τη φρικτή δολοφονία της 20χρονης Καρολάιν που έχει συγκλονίσει το πανελλήνιο.

Σύμφωνα με πληροφορίες από αστυνομικές πηγές, οι δράστες εισέβαλαν στην οικία, αργά το βράδυ της Παρασκευής, αφού προηγουμένως ξήλωσαν τον συναγερμό. Στη συνέχεια ανενόχλητοι αφαίρεσαν χρήματα και κοσμήματα πριν τραπούν σε φυγή. Η Αστυνομία διενεργεί έρευνες για τον εντοπισμό και τη σύλληψη των δραστών.

Τι δήλωσε ο επιχειρηματίας

«Έβαλαν λοστό σε αυτή την πόρτα δεν κατάφεραν να μπουν. Μπήκαν από την γκαραζόπορτα, σπάσαν την κεντρική είσοδο του σπιτιού και πήγαν σε συγκεκριμένα σημεία», δήλωσε ο επιχειρηματίας. Σύμφωνα με τα dikaiologitika.gr, οι δράστες ξήλωσαν τον συναγερμό με απόλυτη ψυχραιμία.

Δεν τους απέτρεψαν ούτε καν οι 20 κάμερες που υπάρχουν στη μεζονέτα. Με αστραπιαίες κινήσεις, απέσπασαν χρήματα και κοσμήματα που φαίνεται πως γνώριζαν ότι είχε ο επιχειρηματίας φυλαγμένα στο σπίτι.

Γλυκά Νερά: Ανατριχιαστικές λεπτομέρειες από το έγκλημα

Η συμπληρωματική κατάθεση του συζύγου της 20χρονης Κάρολαϊν που δολοφονήθηκε στα Γλυκά Νερά και κηδεύτηκε την Παρασκευή, δίνει νέα κατεύθυνση στις έρευνες της υπόθεσης.

Γλυκά Νερά: Το τόνισε στη συμπληρωματική κατάθεση ο 32χρονος Ο 32χρονος πιλότος σκιαγράφησε τον φερόμενο ως αρχηγό της ομάδας των κακοποιών και συγκεκριμένα του «μικρού αναστήματος αλλά σωματώδη άνδρα που έδινε εντολές στους υπόλοιπους». Μάλιστα, αυτός φέρεται να είναι και ο ίδιος άνθρωπος που σκότωσε την άτυχη Καρολάιν. Αυτή η αποστροφή του λόγου του 32χρονου φαίνεται πως παρείχε ένα επιπλέον στοιχείο στους ερευνητές της Υποδιεύθυνσης Δίωξης Εγκλημάτων κατά της Ζωής και Ιδιοκτησίας, καθώς όχι μόνο έδωσε τη σωματοδομή του συγκεκριμένου ανθρώπου, αλλά παράλληλα τον τοποθέτησε στο «κάδρο» των ερευνών ως τον αρχηγό της συμμορίας.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες της εφημερίδας Real News, ο άτυχος πατέρας τόνισε ότι ο ίδιος άνδρας φέρεται να δίνει την εντολή σε έναν από τους συνεργούς «…κάνε την να σταματήσει», αναφερόμενος στην έντρομη 20χρονη φοιτήτρια, η οποία είχε βάλει τις φωνές, ενώ παράλληλα προσπαθούσε να προστατέψει το μωρό της από τους αδίστακτους ληστές. Ακόμα, ο 32χρονος πιλότος φέρεται να κατέθεσε πως ο φερόμενος ως «αρχηγός» της σπείρας μάλλον είναι και ο άνδρας που αναλαμβάνει να κάνει στη συνέχεια την έντρομη μητέρα να… σωπάσει, καθώς της κλείνει το στόμα και τη μύτη με τα χέρια του, μέχρι που η άτυχη κοπέλα άφησε την τελευταία της πνοή.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments