Ελλάδα

Γλυκά Νερά: Στη ΓΑΔΑ ο Γεωργιανός για εξέταση

Γλυκά Νερά: Στη ΓΑΔΑ ο Γεωργιανός για εξέταση
Γλυκά Νερά: Το γεγονός ότι ο Γεωργιανός έφυγε βιαστικά για τον Έβρο και προσπάθησε να βγει από τη χώρα τη στιγμή που γνώριζε ότι στα σύνορα γίνονται εξονυχιστικοί έλεγχοι, προβληματίζει τις αρχές.

Στη ΓΑΔΑ μεταφέρεται σήμερα ο Γεωργιανός που συνελήφθη την Παρασκευή στον Έβρο, καθώς προσπαθούσε να διαφύγει παράνομα από τη χώρα, με τις αρχές να εξετάζουν εάν υπάρχει κάποια σύνδεση του Γεωργιανού με τη δολοφονία της 20χρονης Καρολάιν στα Γλυκά Νερά.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Γεωργιανός φέρεται να εμπλέκεται σε ληστεία στο Πικέρμι, ενώ οι αστυνομικοί του ανθρωποκτονιών που ερευνούν την υπόθεση στα Γλυκά Νερά πρόκειται να τον εξετάσουν.

Παρά το γεγονός ότι μέχρι αυτή τη στιγμή οι αρχές δεν έχουν στη διάθεσή τους χειροπιαστά στοιχεία που να τον συνδέουν με την συγκεκριμένη υπόθεση, οι αξιωματικοί του ανθρωποκονιών θέλουν να ερευνήσουν κάθε ενδεχόμενο και να διαπιστώσουν αν ο συγκεκριμένος κακοποιός μπορεί να έχει οποιαδήποτε σχέση με τη σπείρα των αδίστακτων δολοφόνων της 20χρονης Καρολάιν.

Το γεγονός ότι ο Γεωργιανός έφυγε βιαστικά για τον Έβρο και προσπάθησε να βγει από τη χώρα τη στιγμή που γνώριζε ότι στα σύνορα γίνονται εξονυχιστικοί έλεγχοι, προβληματίζει τις αρχές.

Πάντως η ληστεία στην οποία φέρεται να εμπλέκεται ο Γεωργιανός, είχε γίνει στις 7 Μαρτίου στο Πικέρμι όταν εισέβαλε με άλλους κακοποιούς στο σπίτι 95χρονου, τον οποίο έδεσαν, φίμωσαν και του άρπαξαν χρήματα.

Γλυκά Νερά: Εξετάζεται η περίπτωση ενός ληστή που προσπάθησε να διαφύγει από τον Έβρο

Η σύλληψη τα τελευταία 24ωρα ενός ποινικού από τη Γεωργία στον Εβρο στην προσπάθεια φυγής του από την χώρα, μπαίνει στο μικροσκόπιο της ΕΛ.ΑΣ. στην προσπάθεια διαλεύκανσης της εν ψυχρώ δολοφονίας της 20χρονης. Σύμφωνα με «Το Βήμα», πληροφορίες που είχαν προκύψει –κυρίως από ανάλυση DNA -ο εν λόγω αλλοδαπός ήταν ένας από τους πέντε δράστες της ληστρικής επίθεσης, στις 7 Μαρτίου, σε κατοικία στο Πικέρμι όπου έδεσαν και χτύπησαν ηλικιωμένο ζευγάρι αλλά και την οικιακή βοηθό τους.

Με τα στελέχη της ΕΛ.ΑΣ να έχουν εντοπίσει τις ομοιότητες μεταξύ των δύο περιστατικών –σε Γλυκά Νερά και Πικέρμι- και να εστιάζουν το ενδιαφέρον τους στον λόγο που ο εν λόγω αλλοδαπός έσπευσε να διαφύγει τα τελευταία 24ωρα από την χώρα. Παρότι η εγκληματική ενέργεια στην οποία φέρεται να εμπλέκεται είχε σημειωθεί προ περίπου 70 ημερών.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments