Ελλάδα

Ηράκλειο: Καταγγελία για αστυνομική βία σε βάρος 23χρονου

Ηράκλειο: Καταγγελία για αστυνομική βία σε βάρος 23χρονου
Ηράκλειο: Καταγγελία για αστυνομική βία έκανε στο Ράδιο Κρήτη, στην εκπομπή του Μανώλη Αργυράκη, η μητέρα ενός 23χρονου.

Καταγγελία για αστυνομική βία έκανε στο Ράδιο Κρήτη, στην εκπομπή του Μανώλη Αργυράκη, η μητέρα ενός 23χρονου. Όπως είπε ο γιος της το βράδυ του περασμένου Σαββάτου, γύρω στη 1.30 πμ, βρισκόταν με την παρέα του, άλλα 4 άτομα, στο παρκάκι μπροστά στο MARE στην παραλιακή του Ηρακλείου, εκεί όπου νωρίτερα είχαν σημειωθεί επεισόδια .

“Γνώριζαν ότι ήταν παραβάτες και όταν είδαν τους αστυνομικούς, ΜΑΤ και Ομάδα Δίας, να φτάνουν στην περιοχή, δεν ανησύχησαν, όπως κάποιοι άλλοι. Δεν έτρεξαν να φύγουν, καθώς δεν έκαναν κάτι κακό, κάθονταν και μιλούσαν και σκέφτηκαν ότι στη χειρότερη περίπτωση μπορεί να τους κοβόταν πρόστιμο, γιατί βρίσκονταν έξω μετά τις 12.30 τα μεσάνυχτα”, είπε .

Σύμφωνα με την καταγγελία της μητέρας, οι αστυνομικοί τους ζήτησαν να φύγουν όταν ένας από αυτούς άρχισε να φωνάζει “ξύλο, ξύλο” και πήγε να χτυπήσει με το γκλομπ στο κεφάλι τον 23χρονο.

Ο νεαρός, έβαλε μπροστά από το κεφάλι το χέρι του, με αποτέλεσμα να τραυματίσει το χέρι του, όπως βλέπετε στην φωτογραφία που εστάλη στο ekriti.gr.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments