Lifestyle

MasterChef: Το ξεχωριστό μήνυμα του Παύλου κατά την αποχώρησή του

MasterChef: Το ξεχωριστό μήνυμα του Παύλου κατά την αποχώρησή του
MasterChef: Το ξεχωριστό μήνυμα του Παύλου κατά την αποχώρησή του. Απευθύνθηκε σε όσους νιώθουν διαφορετικοί, αλλά και στους γονείς των παιδιών που νιώθουν διαφορετικά.

Με μία αποχώρηση γεμάτη συγκίνηση ολοκληρώθηκε ο δεύτερος ημιτελικός του πέμπτου κύκλου του MasterChef, με τον Παύλο Χάππιλο να αποχωρεί έχοντας φτάσει πρώτα στην πεντάδα του φετινού ριάλιτι.

Νωρίτερα στο Τεστ Δημιουργικότητας η Μαργαρίτα Νικολαϊδη κατάφερε να πάρει την πρόκριση στην τελική τετράδα ενώ οι υπόλοιποι θα έπρεπε να μονομαχήσουν για την τελευταία δοκιμασία αντιγραφής, με ένα πιάτο του chef και αγαπημένου φίλου των κριτών, Θοδωρή Παπανικολάου. Η δοκιμασία φάνηκε ιδιαίτερα απαιτητική για τους μάγειρες καθώς ορισμένα στοιχεία τους δυσκόλεψαν αρκετά.

Η μάχη κρίθηκε στα σημεία, αφού κάποιες βαθμολογίες ήταν αρκετά κοντά. Ωστόσο αυτός που είχε παραπάνω λάθη και μάλιστα στο πιάτο του ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος βρήκε κόκαλα, είναι ο Παύλος Χάππιλος που έχασε την ευκαιρία να διεκδικήσει την πρώτη θέση του διαγωνισμού. Μάλιστα ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος μίλησε για την αξιοπρέπειά του, το ήθος του και την θετική ενέργεια που έφερε στον διαγωνισμό.

Ο Παύλος Χάππιλος έκανε μια συγκινητική εξομολόγηση μετά την αποχώρησή του και μίλησε για καταστάσεις που είχε βιώσει. Στο τέλος πάντως, αποχαιρέτησε το παιχνίδι με το χαμόγελο στα χείλη. «Επειδή πολλοί άνθρωποι στη ζωή μου δεν μου δώσανε ποτέ την αγάπη που περίμενα… Πολλές φορές πίστευα ότι δεν το άξιζα και ξέρεις αυτό σου μένει… Κι όταν κάποιος σου δίνει την αγάπη που εσύ δεν περιμένεις, κάπως χτυπάει αυτό, το «γιατί το κάνει τώρα αυτός ο άνθρωπος, αφού εγώ, δεν την αξίζω…». Γελάω και κλαίω ταυτόχρονα. Προσπαθώ να το δουλέψω αυτό, γιατί θέλω να πιστεύω ότι την αξίζω την αγάπη», ανέφερε. «Πέρασα πολύ ωραία, όλα τα ωραία όμως κάποτε τελειώνουν. », είπε στο τέλος με ένα μεγάλο χαμόγελο ζωγραφισμένο στο πρόσωπό του.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments