Ελλάδα

Χανιά: Αποκλείεται η εγκληματική ενέργεια για το θάνατο της 11χρονης

Χανιά: Αποκλείεται η εγκληματική ενέργεια για το θάνατο της 11χρονης
Χανιά: Αύριο θα λάβει χώρα η προσπάθεια αναπαράστασης προκειμένου να βγουν συμπεράσματα για τις ακριβείς συνθήκες της τραγωδίας.

Οι αρχές ξεκαθάρισαν πως ο θάνατος της 11χρονης στα Χανιά, που εντοπίστηκε νεκρή σε βραχώδη περιοχή στους Αγίους Αποστόλους, δεν οφείλεται σε εγκληματική ενέργεια.

Τα ίχνη της 11χρονης χάθηκαν χθες, Τρίτη, όταν εκείνη πήγε για βόλτα. Ο τραγικός επίλογος γράφτηκε σήμερα νωρίς το απόγευμα, όταν εντοπίστηκε το άψυχο σώμα της από περιπατητή.

«Έχει αποκλεισθεί η εγκληματική ενέργεια, αυτή είναι και η άποψη του ιατροδικαστή. Εξετάζονται τα αίτια της πτώσης», δήλωσε στο ΣΚΑΪ ο αστυνομικός διευθυντής Χανίων Ταξίαρχος Γιώργος Λυμπινάκης.

Αύριο θα λάβει χώρα η προσπάθεια αναπαράστασης προκειμένου να βγουν συμπεράσματα για τις ακριβείς συνθήκες της τραγωδίας.

Χανιά: Τι είναι γνωστό μέχρι στιγμής για το θάνατο της 11χρονης

Τα ίχνη της 11χρονης χάθηκαν στις 20:00 το βράδυ της Τρίτης, όταν είχε βγει βόλτα. Το κορίτσι βρέθηκε νεκρό σήμερα, Τετάρτη, λίγο μετά τις 17:00 στο εκκλησάκι των Αγίων Αποστόλων, σύμφωνα με το flashnews.gr.

Οι πρώτες πληροφορίες υποστηρίζουν ότι η 11χρονη φαίνεται να έπεσε στα βράχια από μεγάλο ύψος. Δεν έχει αποσαφηνιστεί ακόμα πως συνέβη ο θάνατός της, ενώ οι αρχές δεν αποκλείουν μέχρι στιγμής το ενδεχόμενο της αυτοκτονίας.

Από τις πρώτες ώρες της εξαφάνισής της κινητοποιήθηκαν οι αρχές, ενώ η αστυνομία και η πυροσβεστική «χτένισαν» όλη την περιοχή προκειμένου να την εντοπίσουν.

Επιπλέον, στις έρευνες συμμετείχαν άνδρες του λιμενικού με περιπολικά, ενώ η πυροσβεστική διέθεσε και drone για την ανεύρεση της 11χρονης.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments