Αθλητισμός

Ολυμπιακός: Έρχεται Ελλάδα ο μάγος Τικίνιο

Ολυμπιακός: Έρχεται Ελλάδα ο μάγος Τικίνιο
Ολυμπιακός: Στην Ελλάδα την επόμενη εβδομάδα για λογαριασμό του Θρύλου στέλνουν τον Τικίνιο τα πορτογαλικά Μέσα.

Εδώ και καιρό Μαρτίνς και διοίκηση έχουν θέσει σε εφαρμογή το πλάνο συνεχίζοντας την μεθοδική δουλειά που έχει κάνει τον Ολυμπιακό απόλυτο κυρίαρχο στην Ελλάδα και μια από τις σταθερές δυνάμεις της Ευρώπης που κάθε χρόνο πετυχαίνει σημαντικά πράγματα. Έτσι οι πρωταθλητές Ελλάδος δεν περίμεναν το τέλος της αγωνιστικής σεζόν στον Ολυμπιακό για να ξεκινήσουν τις μεταγραφικές αναζητήσεις με σκοπό την ενίσχυση του ρόστερ για την δημιουργία της ομάδας που θα επιδιώξει να φέρει άλλη μια επιτυχημένη χρονιά στους Πειραιώτες.

Η υπόθεση της μεταγραφής του Τικίνιο στον Ολυμπιακό συνεχίζεται και απ’ ότι φαίνεται θα υπάρχει happy end με τον Βραζιλιάνο γκολεαδόρ να ντύνεται στα ερυθρόλευκα και να πιάνει λιμάνι σύντομα. Αυτό, τουλάχιστον, τονίζουν Μέσα Ενημέρωσης από την Πορτογαλία.

Το απόγευμα της Τετάρτης (26/5) υπήρξαν ρεπορτάζ στην Πορτογαλία, τα οποία αναφέρθηκαν στις επαφές του Ολυμπιακού με τον 30χρονο φορ και μάλιστα τονίζουν ότι ο Λατινοαμερικάνος άσος είναι πιθανό την ερχόμενη εβδομάδα να έρθει στην Ελλάδα για να υπογράψει στους Πειραιώτες.

«Ο Ολυμπιακός βρίσκεται πολύ κοντά στην απόκτηση του Τικίνιο Σοάρες. Τον Βραζιλιάνο στράικερ ζήτησε στην ομάδα ο Πέδρο Μαρτίνς, ο οποίος τον γνωρίζει πολύ καλά από την κοινή τους θητεία στην Βιτόρια Γκιμαράες τη σεζόν 2016/2017. Για τον 30χρονο επιθετικό έχουν ενδιαφερθεί πολλές ομάδες, όπως η Τραμπζονσπόρ από την Τουρκία, αλλά οι πολύ καλές σχέσεις του Τικίνιο με τον Πέδρο Μαρτίνς έγειραν την πλάστιγγα υπέρ του ελληνικού συλλόγου.  Ο Λατινοαμερικάνος είναι πολύ κοντά στον Ολυμπιακό και είναι πιθανό την επόμενη εβδομάδα να ταξιδέψει στην Ελλάδα για να υπογράψει», ανέφεραν οι Πορτογάλοι για τον Βραζιλιάνο και τους Ερυθρόλευκους.

Επισήμως, πάντως, από τον Ολυμπιακό δεν λένε τίποτα για τον Τικίνιο, με τις πληροφορίες, όμως, να κάνουν λόγο για προχωρημένες επαφές ανάμεσα στους Πειραιώτες και τον Βραζιλιάνο φορ. Στο μεγάλο λιμάνι μάλιστα υπάρχει η αισιοδοξία πως ο Βραζιλιάνος επιθετικός θα πει το «ναι» και σύντομα, μέχρι Πέμπτη-Παρασκευή, θα έχουμε τα ευχάριστα νέα που θα φέρουν τη μεγάλη μεταγραφή.

Άλλες μεταγραφικές υποθέσεις

Ξέχωρα από τον Τικίνιο οι ερυθρόλευκοι ετοιμάζουν άλλες δύο, τουλάχιστον, δυνατές κινήσεις για την ενίσχυση του ρόστερ τους. Η προσοχή είναι στραμμένη τόσο στα άκρα της επίθεσης, με έναν εξτρεμ που θα προσφέρει περισσότερη ποιότητα στην ομάδα και ένα μπακ που θα έρθει για να ενισχύσει τις ήδη υπάρχουσες λύσεις, όπως μεταφέρει το to10.gr.

Όπως γίνεται εύκολα αντιληπτό στον Ολυμπιακό κάθε καλοκαίρι υπάρχει και ο παράγοντας πωλήσεις που μπορεί να φέρει νέα δεδομένα. Καμαρά, Σα και Σεμέδο βρίσκονται στην «πρώτη γραμμή» των προτιμήσεων ξένων συλλόγων που τους παρακολουθούν καιρό. Αυτό βεβαίως δεν σημαίνει πως θα έρθουν προτάσεις ή αν έρθουν προτάσεις θα καλύπτουν τα θέλω του Ολυμπιακού που ως γνωστόν δεν πουλάει αν δεν ικανοποιηθεί σε όλα τα επίπεδα στο 100%. Είναι αλήθεια πως αυτή την στιγμή φαίνεται ότι ο Καμαρά είναι αυτός που συγκεντρώνει τις περισσότερες πιθανότητες για να φέρει μια μεγάλη πρόταση στον Ολυμπιακό και να επιδιώξει να αγωνιστεί σε ένα πιο δύσκολο πρωτάθλημα κάνοντας ένα ακόμη μεγάλο βήμα στην καριέρα του. Μέχρι να συμβούν όμως όλα αυτά, που και τα περασμένα καλοκαίρια ήταν πιθανά αλλά δεν συνέβησαν, ο προγραμματισμός του Ολυμπιακού κυλά χωρίς «εάν», έχοντας πάντως έτοιμες επιλογές και λύσεις εάν και εφόσον προκύψουν πωλήσεις.

Μεγάλο ενδιαφέρον εξάλλου παρουσιάζει η υπόθεση των στόπερ. Ο Ολυμπιακός έχει τους Σωκράτη, Σεμέδο, Αβραάμ, Μπα με τον τελευταίο να υπολογίζεται πως θα μπει προς το τέλος του Ιουνίου στην προετοιμασία αν όλα πάνε καλά στην αποθεραπεία του μετά την εγχείρηση που έκανε στη μέση. Ανοικτό ακόμη παραμένει το μέλλον του Αβραάμ το συμβόλαιο του οποίου ολοκληρώνεται αλλά η επιθυμία του Μαρτίνς να τον έχει και τη νέα σεζόν στην ομάδα φαίνεται πως τον οδηγεί στην παραμονή για ένα ακόμη χρόνο.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments