Ελλάδα

Χανιά 11χρονη: Δασκάλα του κοριτσιού καταγγέλλει ότι ο πατέρας της ήταν βίαιος

Χανιά 11χρονη: Δασκάλα του κοριτσιού καταγγέλλει ότι ο πατέρας της ήταν βίαιος
Χανιά 11χρονη: Ο πατέρας του άτυχου κοριτσιού είχε φυλακιστεί κάποιους μήνες επειδή επιτέθηκε στην πρώην δασκάλα της.

Κι ενώ οι αρχές προσπαθούν να ρίξουν φως στις συνθήκες στις οποίες έχασε τη ζωή της η 11χρονη Ιωάννα, οι μαρτυρίες της δασκάλας και της ψυχολόγου του κοριτσιού κάνουν λόγο για ένα δύσκολο οικογενειακό περιβάλλον.

Η πρώην δασκάλα της 11χρονης μίλησε στο TLive για ην επίθεση που δέχτηκε από τον πατέρα του κοριτσιού στο χώρο του σχολείου, τον οποίο χαρακτήρισε βίαιο. Η εκπαιδευτικός μετά την επίθεση αναγκάστηκε να φύγει από το χώρο που εργαζόταν, ενώ ο πατέρας της Ιωάννας φυλακίστηκε.

«Ο πατέρας του κοριτσιού, που χάθηκε τόσο άδικα, με χτύπησε τον Οκτώβριο του 2019. Με χτύπησε πάρα πολύ, παρέμεινα παραμορφωμένη, γεμάτη μελανιές, για σχεδόν 20 μέρες. Δικάστηκε, καταδικάστηκε σε τέσσερα χρόνια φυλάκιση και μπήκε φυλακή. Το Εφετείο έγινε τον Σεπτέμβριο του 2020 και τότε αφέθηκε ελεύθερος. Εγώ, στο μεταξύ φρόντισα και άλλαξα σχολείο, έτσι ώστε να μην έχω πια καμία επαφή μαζί του», είπε η δασκάλα.

«Είχα κινδυνεύσει πάρα πολύ και αποφάσισα να προστατεύσω τη σωματική μου ακεραιότητα. Είχα δεχτεί πολλή βία από αυτόν τον άνθρωπο. Για μένα ήταν ένα μεγάλο σοκ, μεγάλο πλήγμα όλη αυτή η ιστορία και μάλιστα σε μία περίοδο της ζωής μου, κατά την οποία είχα και προβλήματα υγείας και προσπαθώ να την αφήσω πίσω μου. Είναι άλλο να ακούς για βία και τελείως διαφορετικό να τη βιώνεις».

Την ίδια στιγμή η ψυχολόγος που έβλεπε την Ιωάννα έκανε λόγο για μία δύσκολη περίοδο για την 11χρονη, η οποία οφειλόταν στα οικογενειακά προβλήματα που αντιμετώπιζε.

Σχετικά με τον θάνατος της 11χρονης, η αστυνομία έχει αποκλείσει το σενάριο της εγκληματικής ενέργειας, ωστόσο ακόμα παραμένει αναπάντητο το ερώτημα γιατί η μητέρα καθυστέρησε να δηλώσει την εξαφάνιση της κόρης της.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments