Lifestyle

Φαίη Σκορδά: Η γυμνή φωτογράφιση στο playboy

Φαίη Σκορδά: Η γυμνή φωτογράφιση στο playboy
Φαίη Σκορδά: Η εντυπωσιακή παρουσιάστρια Φαίη Σκορδά είχε αποκαλύψει πως της έγινε πρόταση για γυμνή φωτογράφιση αλλά δεν είχε δεχθεί.

Η Φαίη Σκορδά είναι Ελληνίδα παρουσιάστρια η οποία πρόσφατα γιόρτασε τα γενέθλιά της μαζί με τον Νίκο Μουτσινά και παραμένει μία από τις πιο όμορφες και συνάμα εντυπωσιακές γυναίκες από την ελληνική σόουμπιζ, όσα χρόνια κι αν πέρασουν και ό,τι αλλαγές και αν κάνει στην εξωτερική της εμφάνιση.

Πολλές φορές μάλιστα, οι δηλώσεις της έχουν συζητηθεί. Χαρακτηριστικό παράδειγμα η στιγμή που η γνωστή παρουσιάστρια έκανε μία αποκάλυψη στο «Πρωινό» πριν από αρκετούς μήνες. Αφορμή είχε σταθεί η συνέντευξη που είχαν με την Ιωάννα Σουλιώτη και την αναφορά της σε γυμνή φωτογράφιση που είχε κάνει στο Playboy.

Φαίη Σκορδά: «Όταν λες μία, δύο, τρεις φορές όχι, για ποιο λόγο να το κάνεις την τέταρτη;»

Έτσι, η Φαίη Σκορδά αποκάλυψε την πρόταση που είχε και εκείνη από το περιοδικό, για να φωτογραφηθεί γυμνή! Η δημοφιλής παρουσιάστρια είχε πει μεταξύ άλλων: «Με έπαιρνε μια κυρία και της είπα αν με ξαναπάρετε τηλέφωνο… Δεν ήθελα. Ήταν μια ευγενέστατη κυρία. Δεν μου ανέφερε τίποτα για χρήματα. Απλώς ήταν η πρόταση να μπούμε σε μια διαδικασία να το συζητήσουμε».

Και είχε εξηγήσει το εξής: «Όταν λες μία, δύο, τρεις φορές όχι, για ποιο λόγο να το κάνεις την τέταρτη; Όταν εξηγείς ότι δεν πρόκειται ποτέ να το κάνω; Την τέταρτη φορά μου γύρισε το μάτι!». Και τόνισε ότι «μόνο από το Playboy μου έχει ζητηθεί να κάνω γυμνή φωτογράφιση. Όταν έρχεσαι από τη Θεσσαλονίκη, είσαι ένα φρέσκο πρόσωπο, κάνεις μια εκπομπή λίγο διαφορετική… Δεν ήθελα να το κάνω για αυτούς τους λόγους, όχι ότι δεν εμπιστευόμουν πώς θα βγει το αποτέλεσμα».

Να θυμίσουμε πως η Φαίη Σκορδά ξεκίνησε την τηλεοπτική της καριέρα ως θεατρολόγος στη Δημοτική Τηλεόραση Θεσσαλονίκης, ενώ παράλληλα εργαζόταν και στο τμήμα Δημοσίων Σχέσεων του Φεστιβάλ Κινηματογράφου Θεσσαλονίκης. Το 2004, επιλέχθηκε για την παρουσίαση της εκπομπής «Καλημέρα» στο Μακεδονία TV, η οποία ολοκληρώθηκε σε μια σεζόν. Το 2006, αποφάσισε να εγκατασταθεί στην Αθήνα, προκειμένου να ακολουθήσει μεγαλύτερη καριέρα στο κομμάτι της παρουσίασης.

Για τέσσερα χρόνια (2006 με 2010) παρουσίαζε την εκπομπή «Πολύ μπλα μπλα» στο ALTER ενώ έπειτα, πήρε μεταγραφή για το κανάλι MEGA, όπου μέχρι το 2013 παρουσίαζε από κοινού με τον τότε σύζυγο της, Γιώργο Λιάγκα, τη ψυχαγωγική εκπομπή «Πρωινό MOU». Ενδιάμεσα, το 2011, παρουσίασε μόνη της για μια σεζόν, την ολιγόλεπτη ενημερωτική εκπομπή «Mommy: Το παιδί μου κι εγώ».

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments