Αθλητισμός

Ιμπαγάσα: Επικρατέστρος για τη β’ ομάδα του Ολυμπιακού

Ιμπαγάσα: Επικρατέστρος για τη β’ ομάδα του Ολυμπιακού
Ιμπαγάσα: Έντονη φημολογία έχει ξεκινήσει από χθες Σάββατο.

Ο Αριέλ Ιμπαγάσα φέρεται να είναι ο επικρατέστερος, για την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας της β΄ομάδας του Ολυμπιακού, η οποία θα συμμετάσχει στο πρωτάθλημα της Super League 2.

Ιμπαγάσα: Βρέθηκε στο Ρέντη

Μπροστά την δημιουργία δεύτερης ομάδας, η οποία θα συμμετάσχει στην Super League 2 της νέας αγωνιστικής περιόδου έχουν βάλει στον Ολυμπιακό. Οι «ερυθρόλευκοι» προετοιμάζονται προκειμένου να στελεχωθεί ανάλογα, τόσο το ρόστερ της, όσο και το τεχνικό επιτελείο της ομάδας, που θα αγωνίζεται στην δεύτερη τη τάξει επαγγελματική κατηγορία του ελληνικού ποδοσφαίρου. Ιμπαγάσα

Μέχρι τώρα δεν έχουν υπάρξει ανακοινώσεις, σχετικά με το εν λόγω θέμα. Μάλιστα τις προηγούμενες μέρες είχε ακουστεί το όνομα του Αντώνη Νικοπολίδη, μαζί με αυτό του Τάσου Πάντου για την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας.  Ωστόσο από το Σάββατο (29/5) έχει αναπτυχτεί έντονη φημολογία, που θέλει τον Αριέλ Ιμπαγάσα, να είναι αυτός που θα αναλάβει την συγκεκριμένη ομάδα των Πειραιωτών. Ο Αργεντινός παλαίμαχος άσος του Ολυμπιακού βρέθηκε χτες στο Ρέντη όπου και παρακολούθησε την Κ19 να επικρατεί με 2-0 του Παναθηναϊκού, έχοντας δίπλα του τον Φρανσουά Μοντεστό.

Τι ισχύει με τις β’ ομάδες

Η επόμενη ημέρα για το ελληνικό ποδόσφαιρο και τους Ελληνες ποδοσφαιριστές αρχίζει. Ο θεσμός των ομάδων Β’ προχωράει με γοργούς ρυθμούς και με τη συμμετοχή των μεγάλων του ελληνικού ποδοσφαίρου να δίνει άλλη αίγλη και αξία στο εγχείρημα. Ενα εγχείρημα που ξεκίνησαν από κοινού Ολυμπιακός και ΠΑΟΚ φέτος, οργανωμένα και με συγκεκριμένο σχέδιο και το οποίο φαίνεται ότι υλοποιείται με γοργούς ρυθμούς.

Ιμπαγάσα

Η προθεσμία που είχε δοθεί στις ΠΑΕ για να δηλώσουν συμμετοχή για το εάν επιθυμούν να έχουν Β’ ομάδες στις κατηγορίες κάτω από τη Super League, έληξε την Πέμπτη και πλέον είναι επίσημο ότι οι τέσσερις μεγάλοι του ελληνικού ποδοσφαίρου θα δώσουν το παρών. Καθώς Ολυμπιακός, Παναθηναϊκός, ΑΕΚ και ΠΑΟΚ δήλωσαν ότι επιθυμούν να έχουν Β’ ομάδες στη Super League 2, από όπου και θα ξεκινήσουν την πορεία τους.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments