Lifestyle

Μαριάνθη Κάσδαγλη: Αναστατώνει με το κορμί – λαμπάδα

Μαριάνθη Κάσδαγλη: Αναστατώνει με το κορμί – λαμπάδα
Μαριάνθη Κάσδαγλη: Αναστατώνει με το κορμί - λαμπάδα η πρώην παίκτρια του Survivor που είναι πιο σέξι από ποτέ. Βγήκε ανανεωμένη από το ριάλιτι επιβίωσης.

Η Μαριάνθη Κάσδαγλη ήταν από τις παρουσίες που ξεχώρισαν στον φετινό κύκλο του Survivor. Το κορμί – κολώνα που διαθέτει, το υπέροχο μελαχρινό παρουσιαστικό της και το αψεγάδιαστο πρόσωπό της κερδίζουν την καρδιά κάθε άνδρα και κάνει τους πάντες να τρέχουν από πίσω της.

Ειδικά όταν είναι με μαγιό, οπού αποκαλύπτονται σχεδόν όλα. Και πως να μην έχει αγαλματένιο σώμα, αφού η 29χρονη υποπλοίαρχος του εμπορικού ναυτικού αγαπά πολύ την γυμναστική και ιδιαίτερα η κολύμβηση, με την οποία ασχολείται από 7 ετών, κάνοντας μάλιστα και πρωταθλητισμό.

Η πρώην Survivor από τη Θεσσαλονίκη με κόκκινο ολόσωμο μαγιό… αλλά baywatch, κάνει την καθιερωμένη προπόνηση της στην πισίνα και αναστατώνει με το καλλίγραμμο κορμί της. Τα καλογυμνασμένα καπούλια της μπορούν να φέρουν… «εγκεφαλικά».

Ψάχνοντας στο διαδίκτυο βρήκαμε συνέντευξη της Μαριάνθης το 2015 σε ιστοσελίδα μοντέλων. Εκεί είχε δηλώσει πως της αρέσει το μόντελινγκ και πως παράλληλα με το επάγγελμά της είχε ασχοληθεί με αυτό. Επίσης η Μαριάνθη, είχε αναφέρει πως γυμνάζεται από τα 7 της χρόνια, καθώς τότε ασχολήθηκε με την κολύμβηση έχοντας μάλιστα πανελλήνιες διακρίσεις, ενώ δεν παρέλειψε να μιλήσει για τη δουλειά στο καράβι και τις δυσκολίες τις οποίες αντιμετωπίζει εκεί.

Μία βόλτα στο προφίλ της στο Instagram αρκεί στον καθένα για να διαπιστώσει τους λόγους, που η σούπερ σέξι νέα παίκτρια της ομάδας του Γιώργου Κοψιδά έκανε χαμό στην πρεμιέρα της στο ριάλιτι. Πέρα από την εμφάνιση, όμως διαθέτει και εξαιρετικές δυνατότητες στο στίβο μάχης, κάτι, που φάνηκε και από τα πρώτα αγωνίσματα. svg%3E

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments