Lifestyle

Survivor Spoiler 31/5: Αυτός κερδίζει το αυτοκίνητο

Survivor Spoiler 31/5: Αυτός κερδίζει το αυτοκίνητο
Survivor Spoiler 31/5: Εντός της τρέχουσας εβδομάδας θα προβληθεί το επεισόδιο με το αγώνισμα για το μεγάλο έπαθλο με δώρο ένα αυτοκίνητο.

Αγώνισμα επάθλου στο χθεσινό επεισόδιο του Survivor με τους νικητές να απολαμβάνουν ένα ξεχωριστό ταξίδι μέχρι το Μαϊάμι των ΗΠΑ, όπου παρακολούθησαν από κοντά τον Γιάννη Αντετοκούνμπο να αγωνίζεται με τους Μπακς κόντρα στους Χιτ.

Το αγώνισμα ήταν ντέρμπι από αυτά που «κόβουν τις ανάσες», Κόκκινοι και Μπλε πάλεψαν στον απαιτητικό στίβο μάχης για αυτό το σπουδαίο έπαθλο. Με διαφορετικό τρόπο προσέγγισης ο αγώνας ξεκίνησε με τους 4 πρώτους, σε καλύτερο χρόνο να προκρίνονται  στα ημιτελικά (για τους άντρες) και η καλύτερη γυναίκα σε χρόνο έπαιρνε το εισιτήριο απευθείας για τον τελικό των γυναικών.

Τα ζευγάρια των ημιτελικών ήταν Σάκης – Ασημακόπουλος και Ηλίας – Τριαντάφυλλος!! Και στις γυναίκες στον τελικό ήταν Μαριαλένα Ρουμελιώτη – Ελένη Χαμπερη, που θα έβγαζαν και τους 2 νικητές (ένας άντρας και μια γυναίκα) με πλεονέκτημα να διαλέξουν από ένα άτομο για να απολαύουν ακόμα ένα μεγάλο έπαθλο, τον αγώνα NBA σε vip θέσεις και φωτογραφία με τον Γιάννη Αντετοκούνμπο.

Στον τελικό είδαμε Σάκη και Ηλία με νικητή τον δεύτερο ο όποιος λόγω ενός θέματος με το διαβατήριο, δεν θα μπορούσε να πάει και υπέδειξε την Καρολίνα και τον Ασημακοπουλο να πάνε στη θέση του, ενώ στις γυναίκες επικράτησε η Μαριαλενα Ρουμελιώτη και επέλεξε τον Σάκη Κατσούλη.

Ποιος παίκτης κερδίζει το αυτοκίνητο;

«Αυτό το παιχνίδι αφορά τους παίκτες και τις μαμάδες τους και πόσο καλά γνωρίζονται μεταξύ τους. Μέσα από αυτό το παιχνίδι θα καταλήξουμε σε δύο παίκτες, αυτούς που θα έχουν βρει τις πιο πολλές σωστές απαντήσεις. Αμέσως μετά θα γίνει μεταξύ των δύο ένας στίβος μάχης, όχι αγωνιστικός, ένας στίβος μάχης που θέλει τύχη. Ο νικητής κερδίζει το αυτοκίνητο», αποκάλυψε πρόσφατα εκπομπή! Τις επόμενες ημέρες, λοιπόν, θα δούμε την Ελένη Καμπέρη να κερδίζει το πολυτελές αυτοκίνητο, σύμφωνα με τις διαρροές.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments