Ελλάδα

Ραφήνα: Προφυλακιστέος ο 45χρονος για την απόπειρα απαγωγής της 13χρονης

Ραφήνα: Προφυλακιστέος ο 45χρονος για την απόπειρα απαγωγής της 13χρονης
Ραφήνα: Σε βάρος του 45χρονου είχε ασκηθεί δίωξη για παρενόχληση ανηλίκου και απόπειρα αρπαγής ανηλίκου.

Το δρόμο της φυλακής πήρε ο 45χρονος που κατηγορείται για απόπειρα απαγωγής ενός 13χρονου κοριτσιού στη Ραφήνα, καθώς κρίθηκε προφυλακιστέος μετά την ολοκλήρωση της απολογίας του.

Ο 45χρονος οδηγός από τη Ραφήνα βρέθηκε ενώπιον ανακριτή και εισαγγελέα όπου έδωσε εξηγήσεις για την κατηγορία ότι επιχείρησε να απαγάγει τη 13χρονη. Σε βάρος του 45χρονου είχε ασκηθεί δίωξη για παρενόχληση ανηλίκου και απόπειρα αρπαγής ανηλίκου.

Στην απολογία του, σύμφωνα με πληροφορίες, αρνήθηκε τις κατηγορίες και ζήτησε να κατασχεθούν βίντεο από κάμερες ασφαλείας που υπάρχουν σε καταστήματα της περιοχής για να φανεί, όπως ισχυρίζεται, ότι δεν επιχείρησε να αρπάξει το κορίτσι.

Ο κατηγορούμενος, αρχικά, όπως καταγγέλλεται άρχισε να παρενοχλεί λεκτικά την ανήλικη η οποία παρέμεινε ψύχραιμη και προσπάθησε να τον αποφύγει. Εκείνος ωστόσο επέμεινε και φρέναρε μπροστά της με το αυτοκίνητο που οδηγούσε. Τότε το κορίτσι πανικοβλήθηκε και άρχισε να φωνάζει.

Ο 45χρονος μπήκε στο αυτοκίνητό του και έσπευσε να εξαφανιστεί. Αυτόπτες μάρτυρες ενημέρωσαν την ΕΛ.ΑΣ και αστυνομικοί εξαπέλυσαν ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό του. Τελικά, τον συνέλαβαν και τον οδήγησαν στο αστυνομικό τμήμα.

Κατά τον έλεγχο που πραγματοποίησαν στο αυτοκίνητό του οι αστυνομικοί εντόπισαν υπνωτικά χάπια.

Ραφήνα: Ο 45χρονος είχε προσπαθήσει ξανά να αποπλανήσει τη 12χρονη

Η μητέρα της 13χρονης μίλησε στην πρωινή εκπομπή του ΑΝΤ1, «Καλημέρα Ελλάδα» και συγκλόνισε με τις αποκαλύψεις για όσα έζησε το παιδί της. Όπως της περιέγραψε η κόρη της ο άνδρας φαινόταν μεθυσμένος και όταν εκείνη αρνήθηκε να μπει στο αμάξι του αυτός νευρίασε. Όλα ξεκίνησαν όταν ο άνδρας άρχισε να παρενοχλεί λεκτικά την ανήλικη που έκανε ποδήλατο στον δρόμο. Εκείνη παρέμεινε ψύχραιμη και προσπάθησε να τον αποφύγει.

«Άρχισε με το «γεια σου κούκλα», το πιο χυδαίο πράγμα που μπορεί να πει κάποιος σε ένα παιδί» τόνισε η μητέρα. Η ίδια σημείωσε ότι ο άνδρας είχε πιει, ήταν μεθυσμένος και η άρνηση της 12χρονης να μπει στο αμάξι του, του προκάλεσε εκνευρισμό.

Περιέγραψε πώς η κόρη της προσέγγισε ένα ζευγάρι για να ζητήσει βοήθεια και έκανε γνωστό ότι πριν από ένα μήνα ο 45χρονος επιχείρησε και πάλι να προσεγγίσει την ανήλικη.

«Αυτός ο άνθρωπος ψαχνόταν να βρει ένα θύμα. Το είχε ξανακάνει» κατέληξε.

Όπως αποκάλυψε στους αστυνομικούς η ανήλικη, ο 45χρονος πριν από ένα μήνα είχε προσπαθήσει ξανά να την βάλει με την βια στο ίδιο λευκό αυτοκίνητο ενώ από τις κινήσεις του φάνηκε πως γνώριζε καλά τους δρόμους που χρησιμοποιεί η 13χρονη.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments