Lifestyle

Masterchef τελικός: Μαργαρίτα και Διονύσης οι δύο φιναλίστ

Masterchef τελικός: Μαργαρίτα και Διονύσης οι δύο φιναλίστ
Masterchef τελικός: Διονύσης και Μαργαρίτα είναι οι δύο φιναλίστ, οι οποίοι πρόκειται να διαγωνιστούν για τον τίτλο και το χρηματικό έπαθλο.

Ο τελικός του Masterchef ξεκινά μετά την αποχώρηση της Μαρίνας στο επεισόδιο της Δευτέρας. Διονύσης και Μαργαρίτα πρόκειται να διαγωνιστούν προκειμένου ένας από τους δύο να κερδίσει το τίτλο του επόμενου Έλληνα Masterchef. Να θυμίσουμε πως ο Acun έχει κάνει μία πρόταση στους τρεις chef.

Διονύσης και Μαργαρίτα θα χωριστούν σε δύο ομάδες και θα διαλέξουν από δύο βοηθούς, ενώ οι βοηθοί της νικήτριας ομάδας θα λάβουν από 5.000 ευρώ ο καθένας. Οι βοηθοί τους θα είναι ο Τζιοβάνι, ο Αλέξανδρος Σ., ο Παύλος και η Μαρίνα. Πάντως, τα spoiler δίνουν τη νίκη της πρώτης δοκιμασίας στον Διονύση και την ομάδα του, όμως ο τελικός νικητής έχει δρόμο ακόμα.

Τι θα δούμε απόψε

Απόψε, 01/06, το τρέιλερ δείχνει 4 επιστροφές πρώην παικτών. Πρόκειται για τους: Τζιοβάνι, Παύλο, Αλέξανδρο και Μαρίνα. Μαργαρίτα και Διονύσης θα επιλέξουν δύο βοηθούς και θα σχηματιστούν 2 ομάδες. Ο Σωτήρης Κοντιζάς ανακοίνωσε ότι οι βοηθοί της νικήτριας ομάδας θα πάρουν ένα «τίμιο μεροκάματο» – όπως είπε ο κριτής – της τάξης των 5.000 ευρώ.

Τί αναφέρουν οι πληροφορίες για την Acun Media

Όπως αναφέρεται, στόχος του νέου μαγειρικού ριάλιτι θα είναι να κάνει πρεμιέρα στο πρώτο μισό της ερχόμενης σεζόν και να παίζει απέναντι από το… GNTM! Φαίνεται πως ο Τούρκος παραγωγός έχει αρχίσει να προκαλεί μεγάλο πονοκέφαλο στο Star, αυτή τη φορά όχι μόνο λόγω της επιτυχίας του Survivor.

Το ποσό δε που φέρεται να τους πρότεινε είναι εξωπραγματικό, καθώς αγγίζει το 1.000.000€ για τον καθένα τους, με εγγύηση συνεργασίας τριών ετών με κλειστό συμβόλαιο. Να σημειωθεί πως ο Ilicali έχει τα δικαιώματα του τουρκικού MasterChef, με αποτέλεσμα να γνωρίζει καλά τι και πώς πουλάει. Γι’ αυτό και αναζητά ένα μαγειρικό ριάλιτι ίδιας ή μεγαλύτερης δυναμικής για τον ΣΚΑΪ.

Η απάντηση του Star

Το Star από τη μεριά του, «χτύπησε» με αντιπρόταση στους τρεις κριτές τους οποίους μέχρι σήμερα κρατούσε με νέα συμβόλαια κάθε σεζόν.

Πλέον, το κανάλι της Κηφισιάς φέρεται να προχωρά σε αντιπρόταση υψηλών αξιώσεων, με κατά πολλές χιλιάδες ευρώ αυξημένους μισθούς και συμβόλαια μεγαλύτερης διάρκειας.

Οι διαπραγματεύσεις συνεχίζονται, οι οριστικές απαντήσεις δεν έχουν δοθεί, ωστόσο το τοπίο θα πρέπει να ξεκαθαρίσει άμεσα, συγκεκριμένα πριν τον τελικό του MasterChef στις 9 Ιουνίου, καθώς ο σταθμός θα κυκλοφορήσει αμέσως το trailer της επόμενης σεζόν -της 6ης κατά σειρά στο Star – και πρέπει να γνωρίζει αν θα συμπεριλάβει τους τρεις τους.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments