Ελλάδα

Θεσσαλονίκη: Νέα στοιχεία για το αγοράκι που σκοτώθηκε σε βόθρο

Θεσσαλονίκη: Νέα στοιχεία για το αγοράκι που σκοτώθηκε σε βόθρο
Θεσσαλονίκη: Ανείπωτη είναι η τραγωδία στα Νέα Μάλγαρα, όπου βρέθηκε νεκρό σε βόθρο το 18 μηνών αγοράκι που χάθηκε την Τετάρτη.

Νέα στοιχεία βρήκαν οι αρχές για την τραγωδία στα Νέα Μάλγαρα, στην Θεσσαλονίκη, όπου βρέθηκε νεκρό σε βόθρο το 18 μηνών αγοράκι που είχε εξαφανιστεί από το μεσημέρι της Τετάρτης. Πρόκειται για άλλη μία υπόθεση που η τραγικότητά της συγκλόνισε το πανελλήνιο, μετά το θάνατο της 11χρονης Ιωάννας στην Κρήτη που βύθισε το πένθος την οικογένειά της.

Από χθες το μεσημέρι τα Νέα Μάλγαρα έχουν βυθιστεί στο πένθος. To τραγικό γεγονός έχει προκαλέσει απέραντη θλίψη όχι μόνο στα συγγενικά πρόσωπα, αλλά και σε όλους τους κατοίκους της περιοχής. 

Το περιστατικό

Το συμβάν άρχισε να εκτυλίσσεται λίγο μετά τις δώδεκα χθες το μεσημέρι. Η μητέρα του παιδιού είχε προγραμματισμένο ραντεβού με γιατρό. Ο σύζυγος της έλειπε σε επαγγελματικό ταξίδι, κι έτσι πήγε το 18 μηνών αγοράκι της στο πατρικό της σπίτι στα Νέα Μάλγαρα, προκειμένου να το φυλάξουν οι γονείς της.

Άγνωστο πως, προς το παρόν το παιδί διέφυγε της προσοχής των δύο ηλικιωμένων. Επιστρέφοντας στο σπίτι η 42χρονη μητέρα είδε του γονείς της με ζωγραφισμένο την αγωνία στο πρόσωπο τους να αναζητούν το μικρό αγοράκι. Έντρομη ξεκίνησε κι αυτή να αναζητεί το παιδί εντός του σπιτιού, πιστεύοντας ότι μπορεί να έχει κρυφτεί κάπου.

Η έρευνα

Γύρω στις δύο το μεσημέρι ειδοποίησε την αστυνομία. Άνδρες της ΕΛ. ΑΣ έσπευσαν στην οδό Θράκης. Αμέσως άρχισαν την έρευνες ενώ ειδοποιήθηκε και η πυροσβεστική. Στο φρεάτιο της αποχέτευσης που υπάρχει πίσω από την οικεία της οικογένειας δεν ήταν καλυμμένο με κάποιο καπάκι ασφαλείας, αλλά με δύο σίδερα τα οποία βρέθηκαν σπασμένα. Το γεγονός αυτό κίνησε τις υποψίες στους αστυνομικούς και στους πυροσβέστες.

Αμέσως ειδοποιήθηκε ένας ιδιώτης προκειμένου να αντλήσει τα λύματα και τότε εντοπίστηκες το αγοράκι νεκρό. Όπως όλα δείχνουν το παιδί βγήκε από το σπίτι και ανέβηκε πάνω στα σίδερα που κάλυπταν το φρεάτιο. Ατυτά υποχώρησαν και το παιδάκι έπεσε μέσα σε αυτό.

Οι μαρτυρίες των κατοίκων

“Βρήκαμε όλοι στους δρόμους και ψάχναμε να βρούμε το παιδί. Το φωνάζαμε μήπως και μας ακούσει” αναφέρει μια γειτόνισσα τον γονιών της μητέρας του αγοριού και συνεχίζοντας προσθέτει: “Ακόμα και το μωρό τεσσάρων πέντε χρονών έψαχνε κι αυτό” .

Οι δείκτες του ρολογιού για την οικογένεια του μικρού αγοριού σταμάτησαν στις τρεις χθες το μεσημέρι, όταν οι φόβοι τους έγιναν πραγματικότητα. Το χειρότερο σενάριο που ήλπιζαν να είχε αποφευχθεί, τελικά επαληθεύτηκε. Το μικρό παιδί που είχε διαφύγει από την προσοχή του παππού και της γιαγιάς του είχε πέσει στο φρεάτιο της αποχέτευσης.

Οι στιγμές που διαδραματίστηκαν τόσο κατά τη διάρκεια της αναζήτηση όσο κι όταν οι πυροσβέστες έβγαζαν το παιδί από το φρεάτιο αποχέτευσης, γονάτισαν τους πάντες. “Δεν υπάρχουν λόγια παρηγοριάς. Είναι πολύ λυπητερό αυτό που συνέβη. Να μην τύχει σε κανέναν” λέει άλλη μια κάτοικος της περιοχής στο newsit.gr.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments