Lifestyle

Survivor: Αποχώρησε με χορό οριένταλ ο Τριαντάφυλλος

Survivor: Αποχώρησε με χορό οριένταλ ο Τριαντάφυλλος
Survivor: Αποχώρησε με χορό οριένταλ ο Τριαντάφυλλος, μετά από 6 μήνες παρουσίας στον Άγιο Δομίνικο, στην 11η φορά που ήταν υποψήφιος.

Μπορεί για 10 φορές να έβγαλε νοκ άουτ τους αντιπάλους του, αλλά η 11η φορά που ήταν υποψήφιος έμελλε να είναι και η φαρμακερή για τον Τριαντάφυλλο, ο οποίος αποτελεί παρελθόν, όπως σας είχαμε αποκαλύψει μέσω spoiler, από το Survivor και τσεκάρει τα αεροπορικά εισιτήριά του για την επιστροφή στα πάτρια εδάφη.

Ο Ντάφυ μπορεί να ήταν ο πιο αδύναμος παίκτης και να αγωνίστηκε ελάχιστα στον στίβο μάχης, παρ’ όλα αυτά κατάφερε να γίνει ο πιο αγαπητός και συνάμα ο πιο αντιπαθητικός παίκτης των τηλεθεατών, μετά βέβαια τον Αλέξη Παππά! Ο τραγουδιστής θα επιστρέψει στην οικογένειά του, ανυπομονώντας να σφίξει στην αγκαλιά του τη σύζυγό του Δήμητρα και φυσικά τον μονάκριβο γιο του, Νικόλα.

Οι υποψήφιες προς αποχώρηση Μαριαλένα Ρουμελιώτη και Καρολίνα Καλύβα την επόμενη ημέρα σχολίασαν το αποτέλεσμα της ψηφοφορίας λέγοντας πως περίμεναν πως θα βγουν στον… τάκο. Για τους μπλε η απόφαση του Σάκη να δώσει την αρχηγό τους είχε μέσα της και λίγο από εκδίκηση επειδή τον έδωσε και εκείνη. Ο Σάκης ωστόσο επέμεινε ότι η απόφαση του ήταν καθαρά αγωνιστική. «Ζήλια και ψευτιά» είναι αυτά που χαρακτηρίζουν την Καρολίνα εξηγούσε ο Τριαντάφυλλος στην Μαριαλένα, για την οποία οι Amigos είναι μια «μπούρδα».

Η Ελένη Χαμπέρη θεωρεί ότι η Μαριαλένα είναι τυχερή που έχει μαζί της κάποιον δικό της άνθρωπο μέσα στο ριάλιτι επιβίωσης, ξεκαθαρίζοντας πως οι Amigos είναι μια παρέα. Ο Σάκης και η Μαριαλένα πιστεύουν ότι πρόκειται για «λυκοφιλία» και έχει να κάνει με την πλειοψηφία και την ψηφοφορία.

Το αγώνισμα με έπαθλο βραδιά οριένταλ

Στην προηγούμενη ελληνοτουρκική αναμέτρηση το ματς κρίθηκε στο τέλος και στο 10-9 με τον Σάκη να κερδίζει τον Στίβεν, ο οποίος ήθελε να πάρει ρεβάνς. Έλληνες και Τούρκοι συνέχισαν τις μεταξύ τους φιλοφρονήσεις.

Η ελληνοτουρκική μάχη Κοκκινων και Μπλε ήταν για ακόμα μια φορά δυνατή και έφτασε να γίνει ντέρμπι στο τέλος, καθώς οι μπλε κατάφεραν να ισοφαρίσουν σε 9-9 και να πάνε το ματς σε Flag Race. Εκεί για τους κόκκινους ο Μπερκάι και η Αλέινα θα αντιμετώπιζαν την Καρολίνα και τον Ποϊράζ. Τα κορίτσια ξεκίνησαν πρώτα με την Ελληνίδα να σηκώνει πρώτη σημαιάκι, όμως ο Μπερκάι ήταν πολύ πιο εύστοχος και χάρισε τη νίκη με 10-9 στους κόκκινους.

Οι Κοκκίνοι για 2η φορά κατέκτησαν το μεγάλο ελληνοτουρκικό έπαθλο και βρέθηκαν ξανά όλοι μαζί περιποιήθηκαν τους εαυτούς τους, έβαλαν καθαρά ρουχα και βγήκαν για μια απίστευτή οριεντάλ βραδιά. Ο «Ντάφυ» μόλις είδε τις χορεύτριες αλληθώρισε, όπως είπε ο Σάκης, με τον τραγουδιστή να δικαιολογείται πως τον ενδιαφέρει η τέχνη. Οι δικαιολογίες του 43χρονου τραγουδιστή συνεχίστηκαν και μετά τον τσιφτετέλι που έριξε παρέα με την «κόκκινη» χανούμισα.

Γλέντι με αραβικούς ρυθμούς και οριένταλ

Την ώρα που οι κόκκινοι διασκέδαζαν με την ψυχή τους, οι μπλε στο καλυβάκι τους δεν μπορούσαν να πιστέψουν πως έχασαν ακόμα ένα μεγάλο έπαθλο και… έκλαιγαν την μοίρα τους, βγάζοντας και κακίες για τους νικητές.

Συμβούλιο ασυλίας με εντάσεις

Στο συμβούλιο αποχώρησης ο Γιώργος Λιανός , αφού πρώτα ρώτησε πως πέρασαν οι νικητές στην οριεντάλ βραδιά με τον «Ντάφυ» και την Ελένη να… ξεκατινιάζονται, τους ανακοίνωσε ότι στα αγωνίσματα που θα ακολουθήσουν θα έχει και μεικτές μάχες, δηλαδή θα αγωνίζονται και άντρες εναντίον γυναικών.

Οι υποψήφιοι έκαναν ένα τελευταίο σχόλιο με τον Σάκη Κατσούλη να ξεσπάει σε κλάματα, πριν ανακοινωθεί πως από τον Άγιο Δομίνικο μετά από 6 μήνες αποχωρεί ο Τριαντάφυλλος. Μαριαλένα και Σάκης έδειξαν σοκαρισμένοι, η Καρολίνα ένιωσε ανακούφιση, με τον Ασημακόπουλο να ψιθυρίζει «έγινε το θαύμα».

Ο «Ντάφυ» αποχαιρέτησε όλους τους survivors και δήλωσε πως νιώθει λυτρωμένος που θα επιστρέψει σπίτι του να δει την οικογένεια του ευχαριστώντας παράλληλα τον κόσμο που τον στήριξε τόσο καιρό.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments