Ελλάδα

Άλιμος: Συνελήφθη ο άνδρας που γάζωσε πολυκατοικία

Άλιμος: Συνελήφθη ο άνδρας που γάζωσε πολυκατοικία
Άλιμος: Στη σύλληψη ενός άνδρα για τους πυροβολισμούς κατά πολυκατοικίας στον Άλιμο προχώρησε η Αστυνομία τέσσερις ημέρες μετά την εκδήλωση του περιστατικού.

Σοκαρίστηκε ο Άλιμος από το περιστατικό με τους πυροβολισμούς κατά πολυκατοικίας. Σήμερα Σάββατο, τέσσερις ημέρες μετά το περιστατικό οι αστυνομικοί της Ασφάλειας νοτιοανατολικής Αττικής προχώρησαν στη σύλληψη ενός άνδρα.

Άλιμος: «Νόμιζα με παρακολουθούσαν»

Σύμφωνα με πληροφορίες, πρόκειται για Έλληνα, 35 ετών, ο οποίος πυροβόλησε 9 φορές μέσα από το αυτοκίνητο του και ενώ ήταν εν κινήσει. Όπως ισχυρίστηκε στις Αρχές, τα ξημερώματα της Τρίτης, νόμιζε ότι δύο μηχανές τον παρακολουθούσαν και για να… διαφύγει, πυροβόλησε στον αέρα. Παράλληλα, όπως είπε στους αστυνομικούς, επηρεασμένος από τις μαφιόζικες επιθέσεις που έχουν σημειωθεί τον τελευταίο καιρό, φοβήθηκε για τη ζωή του και γι’ αυτό άνοιξε πυρ. Οι εννιά πυροβολισμοί ήταν στον αέρα, σύμφωνα με τα όσα είπε, και οι πέντε εξ αυτών «βρήκαν» την πολυκατοικία. Άλιμος

Όπως ξεκαθάρισε, η πολυκατοικία δεν είχε καμία σχέση με το γεγονός. Μία από τις σφαίρες του, βρέθηκαν στον δρόμο με αποτέλεσμα να γίνει βαλλιστική εξέταση. Όπως διαπισώθηκε το όπλο του ήταν «καθαρό», ωστόσο ταυτοποιήθηκε ο 35χρονος. Οι αστυνομικοί τον εντόπίσαν και τον συνέλαβαν στη Γλυφάδα και θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα. Ο δράστης έχει απασχολήσει και στο παρελθόν τις Αρχές για υποθέσεις όπλων και κυκλώματα της νύχτας.

Άλιμος: Τι βρέθηκε στο όχημα του 35χρονου

Από τις έρευνες στο όχημα του 35χρονου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν:

  • 1,5 γραμμάριο κοκαΐνης
  • 1,2 γρ. κάνναβης
  • Ένα πιστόλι με γεμιστήρα δέκα φυσιγγίων
  • Δύο κάλυκες

Στο σπίτι του, δε, βρέθηκαν και άλλα δέκα φυσίγγια. Άλιμος

Άλιμος: Το χρονικό της υπόθεσης

Αναστάτωση προκλήθηκε στην περιοχή του Αλίμου, όταν το πρωί της Τρίτης ακούστηκαν πυροβολισμοί σε πολυκατοικία, που βρίσκεται στην οδό Κουμουνδούρου. Το συμβάν σημειώθηκε στις 5μιση το πρωί. Η ΕΛΑΣ κινητοποιήθηκε άμεσα φτάνοντας στο σημείο, όπου εντόπισαν έξι κάλυκες και τρύπες από σφαίρες στην πρόσοψη της πολυκατοικίας. Αλλά ευτυχώς δεν υπήρχε νεκρός.

Στο διαμέρισμα του 3ου ορόφου που έχει δεχθεί σφαίρες φέρεται να κατοικεί έναν ζευγάρι συνταξιούχων, ωστόσο στην πολυκατοικία φέρεται να διαμένει και ένας αστυνομικός. Όμως, το διαμέρισμά του είναι σε άλλο όροφο και σε άλλο σημείο από αυτό που κατέληξε η βολίδα.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments