Lifestyle

Ελευθερία Ελευθερίου: Αισθησιακή εμφάνιση με αποκαλυπτικό φόρεμα

Ελευθερία Ελευθερίου: Αισθησιακή εμφάνιση με αποκαλυπτικό φόρεμα
Ελευθερία Ελευθερίου: Αισθησιακή τηλεοπτική εμφάνιση με αποκαλυπτικό φόρεμα έκανε η Κύπρια τραγουδίστρια που αποκάλυψε τη χειρότερη στιγμή της στο Survivor.

Καλεσμένη στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου βρέθηκε το βράδυ της Τρίτης (1/6) η Ελευθερία Ελευθερίου, όπου μεταξύ άλλων μίλησε για την χειρότερη στιγμή της στο Survivor, που την έκανε να σκεφτεί να αποχωρήσει, ενώ πρόσφατα είχε αποκαλύψει πως είχε γίνει σeχ στον Άγιο Δομίνικο. Η Κύπρια τραγουδίστρια επέλεξε ένα καυτό και πολύ κοντό φόρεμα, που δεν άφηνε και πολλά στη φαντασία των τηλεθεατών, ενώ αναδείκνυε τα καλίγραμμα πόδια της.

Η χειρότερη στιγμή της στο Survivor

«Η χειρότερη στιγμή μου ήταν μια περίoδoς, που ήμουν στην απομόνωση κι ένιωθα μόνη μου. Ήμουν πολύ πεσμένη ψυχολογικά και δεν ένιωσα ότι κάποιος συνάνθρωπός μου ένιωσε άσχημα που με έβλεπε έτσι. Δεν με καταλάβαινε κανείς.

Για πρώτη φορά στο Survivor έπαθα κρίση πανικού. Ήμουν κλεισμένη σε έναν χώρο που δεν μπορούσα να φύγω, δεν υπήρχε διέξοδος από όλο αυτό. Σκέφτηκα να φύγω πάρα πολλές φορές κι εκεί μια εβδομάδα ήταν πολύ έντονα στο μυαλό μου. Με μετέπεισαν ο Πάνος Καλλίδης, ο Αλέξης Παππάς κι ο Κρις Σταμούλης γιατί ήμουν ανένδοτη» δήλωσε η τραγουδίστρια.

Δείτε το βίντεο με όσα είπε και την αισθησιακή εμφάνισή της

Ελευθερία Ελευθερίου: Έγινε σeξ στο survivor

Η Ελευθερία Ελευθερίου προχώρησε σε αποκαλύψεις για το Survivor, στο οποίο συμμετείχε και απάντησε στο καυτό ερώτημα «αν έχει γίνει σεξ μέσα στο παιχνίδι».

Συγκεκριμένα, η Κύπρια τραγουδίστρια παραχώρησε συνέντευξη σε περιοδικό για την εμπειρία της στο ριάλιτι επιβίωσης αλλά και για την σχέση της Μαριαλένας Ρουμελιώτη και του Σάκη Κατσούλη.

Όπως είπε: «Δεν παρεξήγησα τη σχέση τους αλλά είναι ολοφάνερο ότι ο Σάκης μπήκε στο παιχνίδι για τη Μαριαλένα. Έχει πει ότι έχει αισθήματα για εκείνη. Εγώ μετέφερα το μήνυμα της Μαριαλένας σε ένα συνεργάτη του Γιώργου Λιβάνη αλλά το καλύτερο θα είναι όταν θα βγει η Μαριαλένα, να μιλήσουν οι δυο τους. Και καλό είναι να μιλήσουν οι ίδιοι όταν θα βγουν από το παιχνίδι».

Στην ερώτηση για το αν έγινε σεξ μέσα στο Survivor, η Ελευθερία απάντησε: «Νομίζω πως ναι. Δεν τα καταγράφουν όλα οι κάμερες». Δεν έδωσε ωστόσο περισσότερες λεπτομέρειες.

Survivor: «Ο Σάκης και η Μαριαλένα είναι ξανά μαζί»

Όλοι γνωρίζουν το ειδύλλιο που έχει αναπτυχθεί μεταξύ της Μαριαλένας και του Σάκη Κατσούλη στο Survivor. Αξίζει να σημειωθεί πως η μητέρα της Μαριαλένας έχει δηλώσει πως είναι έξαλλη με την παραγωγή του ριάλιτι. Μάλιστα μεταξύ του ζευγαριού έχει γίνει και μία σκηνή που δεν είχαν καταλάβει ότι τους έγραφε η κάμερα.

Πιο συγκεκριμένα, στην κάμερα της εκπομπής «Love It» μίλησε η Δήμητρα Τσιριμιάγκου, φίλη του Σάκη Κατσούλη αλλά και του Γιώργου Λιβάνη. Η ίδια, υποστήριξε πως το πρώην ζευγάρι τα έχει ξαναβρεί στο Survivor, τονίζοντας πως ο Λιβάνης αποφεύγει να μιλά για όσα βλέπουμε τηλεοπτικά να συμβαίνουν στον Άγιο Δομήνικο.

Η φίλη του Σάκη Κατσούλη ανέφερε πως «Ο Σάκης με τη Μαριαλένα Ρουμελιώτη είχαν μια σχέση σοβαρή για σχεδόν δύο χρόνια. Ξέρω ότι πριν από έναν χρόνο έψαχναν να βρουν σπίτι για να συγκατοικήσουν. Το βρήκαν και συζούσαν. Νομίζω χώρισαν το καλοκαίρι», είπε και συνέχισε:

«Ο Γιώργος Λιβάνης αποφεύγει να μιλήσει γι’ αυτά που βλέπουμε. Βέβαια κάνει και χιούμορ γιατί πολλά ακούγονται. Νομίζω ότι δεν πιστεύει ότι συμβαίνει κάτι με τη Μαριαλένα και τον Σάκη. Εμείς βέβαια, από αυτό που βλέπουμε είναι φανερό ότι τα παιδιά μάλλον πρέπει να τα έχουν ξαναβρεί.

Ο Σάκης έχει σίγουρα αισθήματα για τη Μαριαλένα, το καταλαβαίνεις από τον τρόπο που την κοιτάει, από το ενδιαφέρον που της δείχνει. Εγώ πιστεύω ότι τα έχουν ξαναβρεί και αυτή τη φορά νομίζω θα έχει αίσιο τέλος. Την έχει ερωτευτεί φουλ, την πάτησε και δεν ξεκολλάει. Του στοίχισε ο χωρισμός τους. Ήταν στεναχωρημένος. Δεν ήταν ο Σάκης που ήταν με τη Μαριαλένα. Πριν από εκείνη δεν είχε σοβαρή σχέση με κάποια».

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments