Αθλητισμός

Ολυμπιακός: «Βόμβα» Ονιεκούρου

Ολυμπιακός: «Βόμβα» Ονιεκούρου
Ολυμπιακός: Την έκπληξη με τον Χένρι Ονιεκούρου φαίνεται πως θέλει να κάνει ο Ολυμπιακός. Ο Νιγηριανός εξτρεμ δε θα μείνει στη Γαλατασαράι.

Ο Ολυμπιακός φαίνεται πως κινείται «ζεστά» για την απόκτηση του Νιγηριανού εξτρέμ Χένρι Ονιεκούρου. Μερικά ονόματα που έχουν ακουστεί ακόμη για τους «Ερυθρόλευκους» είναι οι Εντάο και Γκεζάλ, καθώς και ο Ντελ Καστίγιο.

Ολυμπιακός: Δε θα μείνει στη Γαλατασαράι ο Ονιεκούρου

Ο Ολυμπιακός κινείται ζεστά στο μεταγραφικό παζάρι και φαίνεται ότι θέλει να ενεργοποιήσει τη «βόμβα» Ονιεκούρου. Ο Νιγηριανός δεν θα μείνει στη Γαλατασαράι και οι «ερυθρόλευκοι» θέλουν να τον κάνουν δικό τους.

Τα δημοσιεύματα για Ολυμπιακό και Ονιεκούρου είναι πολλά και φαίνεται ότι οι δύο πλευρές είναι σε συζητήσεις. Σύμφωνα με μέσα της Νιγηρίας, ο παίκτης της Μονακό δεν μένει στη Γαλατασαράι και η ομάδα του Πειραιά φαντάζει φαβορί για την απόκτηση του. Σύμφωνα με τον Κόκκινο Πρωταθλητή, ο Ολυμπιακός έχει κυκλώσει το όνομα του παίκτη και είναι πιθανό να γίνει ότι δεν έγινε πέρσι.

Ολυμπιακός: Ακούγεται δυνατά και ο Ρομέν Ντελ Καστίγιο

Ωστόσο, φαίνεται ότι ο Ολυμπιακός δεν σταματάει να κινείται στην αγορά και να έχει ανοιχτές κι άλλες υποθέσεις που πιθανότατα τον απασχολούν. Με μία εξ αυτών να προέρχεται απευθείας από τη Γαλλία. Και να φέρνει στο προσκήνιο ένα όνομα που πρώτη φορά ακούγεται για τους Ερυθρόλευκους. Αυτό του μεσοεπιθετικού της Ρεν, Ρομέν Ντελ Καστίγιο, σύμφωνα με το ρεπορτάζ του to10.gr.

Ολυμπιακός

Η Ρεν, μετά την περσινή τρομερή σεζόν, που την οδήγησε στους ομίλους του Champions League, φέτος «χάθηκε». Εμπλεξε. Και δεν κατάφερε να μπει ξανά στην 4άδα. Εμεινε 6η, πίσω από Λιλ, Παρί, Μονακό, Λιόν, Μαρσέιγ. Και ο τεχνικός διευθυντής της, σε συνεργασία με τον νέο προπονητή, Μπρούνο Ζενεσιό, αποφάσισαν να αλλάξουν το ρόστερ. Ο Ντελ Καστίγιο, λοιπόν, πήρε το «ελεύθερο» να φύγει από τη γαλλική ομάδα, παρότι έχει συμβόλαιο έως το καλοκαίρι του 2022. Μάλιστα, για αυτό ενημερώθηκε και ο ατζέντης του, Αλεξάντερ Μπονεφόντ. Όπως προκύπτει, λοιπόν, ο ιδιοκτήτης της «SCORE AGENCIES» έβαλε την ιδέα στον Ολυμπιακό για τον Ντελ Καστίγιο. Έναν ποδοσφαιριστή που ταιριάζει στα χαρακτηριστικά που έχει ζητήσει ο Μαρτίνς από τους δύο εξτρέμ που αναζητά ο Ολυμπιακός.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments