Ελλάδα

Φονικό στην Κέρκυρα: Αυτοκτόνησε ο δράστης

Φονικό στην Κέρκυρα: Αυτοκτόνησε ο δράστης
Φονικό στην Κέρκυρα: Αυτοκτόνησε ο δράστης του φονικού στην Κέρκυρα, αφού σκότωσε το ζευγάρι.

Σοκαρισμένη είναι η τοπική κοινωνία καθώς και η χώρα από το φονικό στην Κέρκυρα, όπου ένας δράστης πυροβόλησε και σκότωσε ζευγάρι και στη συνέχεια αυτοκτόνησε. Νωπές είναι ακόμα οι μνήνες και από τη δολοφονία της 64χρονης στην Αγία Βαρβάρα. Φονικό στην Κέρκυρα

Φονικό στην Κέρκυρα: Αυτοκτόνησε ο δράστης

Διπλό φονικό σημειώθηκε στην Κέρκυρα και συγκεκριμένα στην περιοχή Δασιά, όπου άνδρας άνοιξε πυρ και σκότωσε ένα ζευγάρι Γάλλων που διέμενε στο νησί. Τα θύματα είναι ένας Ελληνογάλλος, η Ελληνίδα σύντροφός του και ο Έλληνας δράστης, ο οποίος είχε διαφορές μαζί τους και φέρεται να αυτοπυροβολήθηκε μετά το πρωτοφανές μακελειό που προκάλεσε. Φονικό στην Κέρκυρα

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, ο άνδρας με τον οποίο είχε διαφορές το ζεύγος τούς δολοφόνησε χρησιμοποιώντας μία κυνηγετική καραμπίνα. Η κρατική τηλεόραση σημείωσε, παράλληλα, πως μετά τους πυροβολισμούς, ο δράστης το έσκασε από το σημείο και διέφυγε στο σπίτι του, όπου και ταμπουρώθηκε. Από την πρώτη στιγμή οι αστυνομικοί δεν απέκλειαν το ενδεχόμενο ο φερόμενος ως δράστης να έχει βάλει τέλος στη ζωή του, κάτι που φαίνεται να επιβεβαιώνεται σύμφωνα με πληροφορίες του MEGA.

Φονικό στην Κέρκυρα

Ποινική δίωξη στον 75χρονο που φέρεται να σκότωσέ την πρώην σύζυγό του

Το έγκλημα στην Αγία Βαρβάρα έχει συγκλονίσει την Ελλάδα. Σε βάρος του 75χρονου φέρεται ότι δολοφόνησε την 64χρονη πρώην σύζυγό του, ο αρμόδιος εισαγγελέας άσκησε ποινική δίωξη για ανθρωποκτονία από πρόθεση, οπλοφορία και οπλοχρησία. Στη συνέχεια, ο κατηγορούμενος οδηγήθηκε στον ανακριτή από τον οποίο ζήτησε και έλαβε προθεσμία για την ερχόμενη Τρίτη, ώστε να προετοιμάσει την απολογία του.

Ο 74χρονος φέρεται να αρνείται ότι κακοποιούσε τη εν διαστάσει σύζυγο το κατά την πρώτη του κατάθεση στις αστυνομικές αρχές. Ο άνδρας παραδόθηκε χθες συνοδευόμενος από τον δικηγόρο του Θεόδωρο Μαντά και σύμφωνα με πληροφορίες του newsit φέρεται να ομολόγησε το έγκλημα, κάνοντας λόγο για προσωπικές διάφορες και ένα «δύσκολο διαζύγιο».

Το έγκλημα έλαβε χώρα την περασμένη Πέμπτη. Η άτυχη γυναίκα εντοπίστηκε αιμόφυρτη έξω από την πολυκατοικία που διέμενε από γείτονα που είχε βγει να πετάξει τα σκουπίδια. Διακομίσθηκε σε νοσοκομείο, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του. Ο δράστης παραδόθηκε και παρέδωσε και το όπλο με το οποίο διέπραξε τη δολοφονία στους αστυνομικούς.

Ήταν λίγο μετά τις 20:30 το βράδυ της Πέμπτης (03.06.2021) όταν η ήσυχη γειτονιά κοντά στη συμβολή των οδών Αιόλου και Πραξιτέλους αναστατώθηκε από έναν παράξενο ήχο. Κανείς δεν κατάλαβε στην αρχή πως ήταν πυροβολισμός. Κανείς δεν συνειδητοποίησε τι είχε γίνει ούτε όταν βρέθηκαν έξω από το σπίτι του θύματος και βρήκαν την 64χρονη Ελένη πεσμένη στο έδαφος, μέσα στα αίματα.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments