Lifestyle

Master Chef: Σε ποιο κανάλι θα είναι οι 3 κριτές

Master Chef: Σε ποιο κανάλι θα είναι οι 3 κριτές
Master Chef: Τέλος στην φημολογία αναφορικά με το που θα βρίσκονται οι τρεις κριτές του γνωστού μαγειρικού ριάλιτι. Δείτε σε ποιο κανάλι θα συνεχίσουν.

Τέλος δόθηκε από ότι φαίνεται στην φημολογία αναφορικά με το με ποιο κανάλι θα συνεχίσουν την συνεργασία τους οι τρεις διάσημοι σεφ του δημοφιλούς μαγειρικού ριάλιτι Master Chef. Σύμφωνα με τα ισχύοντα δεδομένα, οι τρεις σεφ δέχτηκαν αντιπροσφορά αξιώσεων από το Star, με αποτέλεσμα να απορρίψουν μυθική πρόταση Τούρκου παραγωγού.

Acun Media: Πρόταση εκατομμυρίων στους κριτές του masterchef

Πιο αναλυτικά, ο παραγωγός Acun Ilicali – σύμφωνα με ρεπορτάζ της Real News – είχε προσεγγίσει τους τρεις κριτές του masterchef – Σωτήρη Κοντιζά, Λεωνίδα Κουτσόπουλο και Πάνο Ιωαννίδη – προκειμένου να τους «κλείσει» για ένα νέο μαγειρικό ριάλιτι του ΣΚΑΪ. Master Chef

Το ποσό δε που φέρεται να τους πρότεινε ήταν εξωπραγματικό, καθώς άγγιζε το 1.000.000€ για τον καθένα τους, με εγγύηση συνεργασίας τριών ετών με κλειστό συμβόλαιο. Να σημειωθεί πως ο Ilicali έχει τα δικαιώματα του τουρκικού Master Chef, με αποτέλεσμα να γνωρίζει καλά τι και πως πουλάει. Γι’ αυτό και αναζητά ένα μαγειρικό ριάλιτι ίδιας ή μεγαλύτερης δυναμικής για τον ΣΚΑΪ.

Η αντιπρόταση του Star που άλλαξε άρδην τα δεδομένα

Ωστόσο, σύμφωνα με σχετικές πληροφορίες από το ρεπορτάζ της εκπομπής «Έλα Χαμογέλα», οι κριτές του Master Chef αφού το σκέφτηκαν, απέρριψαν την πρόταση του Τούρκου παραγωγού. Ο λόγος δεν είναι άλλος από την αντιπρόταση που δέχθηκαν από το Star.

Το Star από τη μεριά του, «χτύπησε» με αντιπρόταση στους τρεις κριτές τους οποίους μέχρι σήμερα κρατούσε με νέα συμβόλαια κάθε σεζόν. Master Chef

Tο κανάλι της Κηφισιάς φέρεται να προχώρησε σε αντιπρόταση υψηλών αξιώσεων, με κατά πολλές χιλιάδες ευρώ αυξημένους μισθούς και συμβόλαια μεγαλύτερης διάρκειας.

Τι ανέφερε η αντιπρόταση του Star;

Συγκεκριμένα, η δημοσιογράφος Ναταλία Ανδρικοπούλου ανέφερε πως το Star έκανε μια καλύτερη πρόταση στους κριτές, οι οποίοι τελικά τις προηγούμενες ημέρες υπέγραψαν για άλλα δύο χρόνια με το κανάλι της Κάτω Κηφισιάς.

«Σύμφωνα με κάποιες πληροφορίες υπέγραψαν την περασμένη Πέμπτη, γιατί είχαμε πει ότι την Τετάρτη 9 Ιουνίου είναι ο τελικός του MasterChef και αυτή η εκκρεμότητα θα έπρεπε να έχει λυθεί», σχολίασε χαρακτηριστικά, αναφέροντας ότι η οικονομική πρόταση από τον Ατζούν είχε επταψήφιο νούμερο για τριετές συμβόλαιο, ενώ το Star έκανε με τη σειρά του τη δική του βελτιωμένη πρόταση.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments