Αθλητισμός

Παίκτης της Άρσεναλ για τον Ολυμπιακό

Παίκτης της Άρσεναλ για τον Ολυμπιακό
Άρσεναλ: Ο Ρις Νέλσον έρχεται ξανά στο προσκήνιο για τον Ολυμπιακό, καθώς δημοσιεύματα τον θέλουν να πηγαίνει στο λιμάνι.

Ο Ρις Νέλσον έρχεται ξάνα στο προσκήνιο του Ολυμπιακού. Νέο δημοσίευμα από το εξωτερικό συνδέει τον νεαρό παίκτη της Άρσεναλ, με την ομάδα του Πειραιά. Να θυμίσουμε ότι το όνομα του Νέλσον έχει «παίξει» ξανά, στο πρόσφατο παρελθόν, για τους πρωταθλητές Ελλάδας.

«Ο Νέλσον έχει συνδεθεί με τον Ολυμπιακό, για να παίξει ως δανεικός την επόμενη σεζόν στην Ελλάδα», αναφέρει η βρετανική σελίδα risingballers η οποία ασχολείται εκτενώς με ανερχόμενους νεαρούς ποδοσφαιριστές από το Νησί.

Μεταγραφικά σενάρια από Αγγλία

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του Φως, για εξτρέμ στον Ολυμπιακό από Πρέμιερ Λιγκ έχει αναφερθεί μόνο το όνομα του Ρις Νέλσον από την Άρσεναλ. Μάλιστα, ο παίκτης αναμένεται να παίξει ως δανεικός στους ερυθρόλευκους την προσεχή σεζόν.

Γενικά μεταγραφικές επιδιώξεις επικεντρώνονται κυρίως σε Γαλλία, Πορτογαλία και Τουρκία, μόνο που δεν θα πρέπει να ξεχνάμε ότι σε κάθε μεταγραφική περίοδο ο Μαρινάκης κάνει και μία κίνηση από την αγγλική αγορά.

Παλιότερα δημοσιεύματα για τον Νέλσον

Το Sportime αναφέρει χαρακτηριστικά ότι ο Νέλσον αποτέλεσε στόχο της αγγλικής ομάδας του Βαγγέλη Μαρινάκη, της Νότιγχαμ Φόρεστ, και όχι του Ολυμπιακού. Συγκεκριμένα, η αθλητική εφημερίδα αναφέρει: «Δεν είναι καλό να μένουν εντυπώσεις. Ίσα ίσα.

Ο Ρις Νέλσον, ο ταλαντούχος εξτρέμ της Άρσεναλ (εξαφανισμένος φέτος) όντως προκάλεσε ελληνικό ενδιαφέρον στο φινάλε της περασμένης μεταγραφικής περιόδου. Δεν ήταν όμως για χάρη του Ολυμπιακού, όπως δημοσιεύτηκε. Ήταν για λογαριασμό της Νότιγχαμ Φόρεστ. Οι «κόκκινοι» ήταν που ζήτησαν τον 22χρονο άσο δανεικό ως το τέλος της σεζόν (αρνητική απάντηση, χωρίς συζήτηση κιόλας…) και όχι οι πρωταθλητές Ελλάδας». Ο Νέλσον έχει συμβόλαιο με τους «κανονιέρηδες» μέχρι το 2021, ενώ, αν και κατάγεται από τη Ζιμπάμπουε, είναι διεθνής με την Εθνική Ελπίδων της Αγγλίας με την οποία έχει 12 συμμετοχές και 6 γκολ.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments