Αθλητισμός

Euro 2020: Σάλος για τη φανέλα της Βόρειας Μακεδονίας

Euro 2020: Σάλος για τη φανέλα της Βόρειας Μακεδονίας
Euro 2020: Σάλος έχει προκληθεί με την εμφάνιση της εθνικής Ομάδας της Βόρειας Μακεδονίας στην τελική φάση της διοργάνωσης.

Το Euro 2020 έχει ήδη ξεκινήσει, όμως η εθνική ομάδα της Βόρειας Μακεδονίας αναμένεται να προκαλέσει προβλήματα λόγω της εμφάνισης των παικτών. Να θυμίσουμε ότι η UEFA αλλάζει ο κανονισμός για το χέρι, αλλά και το ότι οι αγώνες θα προβάλλονται αποκλειστικά από τον ΑΝΤ1.

Πιο συγκεκριμένα, στην τελική φάση της διοργάνωσης προκρίθηκε για πρώτη φορά η Βόρεια Μακεδονία, η οποία σύμφωνα με την ηλεκτρονική εφημερίδα «Political» σκοπεύει να εισέλθει στα γήπεδα του Euro 2020 ως «Μακεδονία».

Μεγάλα προβλήματα προκαλεί η φανέλα της Εθνικής

Ειδικότερα, σύμφωνα με το ρεπορτάζ, στη φανέλα της εθνικής ομάδας θα αναγράφεται μόνο το «Μακεδονία», χωρίς να υπάρχει το Βόρεια. Πρόκειται για μια κίνηση, η οποία θα έπρεπε με κινήσεις της ΕΠΟ, αλλά και άλλων αρμόδιων μέσων να απορριφθεί.

Γενικότερα θα πρέπει να αποκοπεί οποιαδήποτε προσπάθεια της συγκεκριμένης χώρας στο να της γίνεται αναφορά ως «Μακεδονία», μιας και το σωστό θα είναι να αναφέρεται από τους πάντες ως Βόρεια Μακεδονία, η οποία είναι πλέον και η επίσημη ονομασία της.

Το ρόστερ της Βόρειας Μακεδονίας

Τερματοφύλακες: Στόλε Ντιμιτριέφσκι (Ράγιο), Ντάμιαν Σισκόφσκι (Δόξα), Ρίστε Γιάνκοφ (Ραποντνίτσκι) Αμυντικοί: Στέφαν Ριστόφσκι (Ντίναμο Ζάγκρεμπ), Βίσαρ Μούσλιου (Φερεντσβάρος), Έγκζον Μπεγτούλαϊ (Σκεντίγια), Κίρε Ριστέφσκι (Ούιπεστ), Γκόικο Ζάικοφ (Σαρλερουά), Ντάρλκο Βελκόφσκι (Ριέκα), Έζγκιαν Αλιόσκι (Λιντς) Μέσοι: Άριαν Αντέμι (Ντίναμο Ζάγκρεμπ), Ένις Μπάρντι (Λεβάντε), Στέφαν Σπιρόφσκι (ΑΕΚ Λάρνακας), Μπόμπαν Νικόλοφ (Λέτσε), Τίομιρε Κονσταντίνοφ (Ρουζομπέροκ), Φέρχαν Χάσανι (Παρτιζάνι Τιράνων), Έλιφ Ελμάς (Νάπολι), Ντάνιελ Αβραμόσκι (Καϊσερίσπορ), Ντάρκο Τσούρλινοφ (Στουτγκάρδη), Μάριαν Ραντέσκι (Ακαδημία Πάντεφ) Επιθετικοί: Γκόραν Πάντεφ (Τζένοα), Αλεκσάνταρ Τράικοφσκι (Μαγιόρκα), Ίβαν Τριτσκόφσκι (ΑΕΚ Λάρνακας), Βλάτκο Στογιανόφσκι (Σαμπλί), Κρστε Βελικόφσκι (Σαράγεβο), Μίλαν Ριστόφσκι (Σπάρτακ Τρνάβα)

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments