Lifestyle

Survivor: Νίκη για τους Amigos και στριπτίζ από τον Κόρο

Survivor: Νίκη για τους Amigos και στριπτίζ από τον Κόρο
Survivor: Η νίκη του Ηλία Μπόγδανου ήταν βάλσαμο για τους Amigos και ο Κόρο την πανηγύρισε έξαλλα, βγάζοντας όλα τα ρούχα του μπροστά στην κάμερα.

Amigos para siempre και viva la victoria… Ο Ηλίας Μπόγδανος κέρδισε στο αγώνισμα ασυλίας, στο χθεσινό επεισόδιο του Survivor και το «παρεάκι» του χάρηκε ιδιαίτερα, αφού γλίτωσαν από ακόμα έναν παίκτη τους που θα έβγαινε στον «τάκο» από το περιβόητο «ζευγάρι» της παραλίας.

Ο Σάκης και η Μαριαλένα είχαν κερδίσει τις δυο προηγούμενες ασυλίες και έδωσαν την Καρολίνα και την Ελένη ως υποψήφιες προς αποχώρηση. Στην παρέα των υποψήφιων προστέθηκε και η τρίτη γυναίκα που έχει απομείνει στο ριάλιτι επιβίωσης, η Μαριαλένα, παρότι ο Σάκης, σχεδόν, εκλιπαρούσε τον Ηλία να μην την ψηφήσει και να βγάλει τον ίδιο στον «τάκο»…

Μετά το τέλος του αγωνίσματος τη νίκη του Ηλία την πανηγύρισαν όλοι οι Amigos και ο Κόρο τα έβγαλε όλα, με την πολύτιμη βοήθεια του Ηλία και βούτηξε ολόγυμνος στην πισίνα.  Ευτυχώς, ξανά, το σχετικό μωσαϊκό βρέθηκε εκεί για να «σώσει» την εικόνα που συζητήθηκε εντόνως την προηγούμενη φορά.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments