Ελλάδα

Άγριο έγκλημα στην Κατερίνη: Προσαγωγές από την αστυνομία

Άγριο έγκλημα στην Κατερίνη: Προσαγωγές από την αστυνομία
Άγριο έγκλημα στην Κατερίνη: Βρέθηκε άνδρας καμένος και δεμένος πισθάγκωνα με κουκούλα στο κεφάλι. Σοκαρισμένη η τοπική κοινότητα και όλη η Ελλάδα.

Ακόμα ένα ειδεχθές και ανατριχιαστικό έγκλημα σημειώθηκε στη χώρα μας μετά τις άγριες δολοφονίες σε ΣεπόλιαΓλυκά ΝεράΑγία ΒαρβάραΚέρκυραΚορωπίΖάκυνθο, τη δολοφονία Καραϊβάζ και άλλες πολλές, που η μια διακατέχεται την άλλη σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα, με την ελληνική κοινωνία να νιώθει μεγάλο φόβο.

Αυτή τη φορά μια στυγερή δολοφονία σημειώθηκε στην Κατερίνη. Χθες, Τρίτη 15/6 και στις 7 περίπου το απόγευμα περαστικός κάλεσε το Αστυνομικό Τμήμα Κατερίνης γιατί ανακάλυψε ένα πτώμα πίσω από τα κοιμητήρια της Καλλιθέας. Οι πρώτοι αστυνομικοί που έφθασαν στον τόπο βρήκαν το πτώμα ενός άνδρα δεμένου πισθάγκωνα και με κουκούλα στο κεφάλι. Από την αρχική εξέταση αποκαλύφθηκε ότι ο άνδρας αυτός είχε καεί ζωντανός.

Που εντοπίστηκε το θύμα

Σύμφωνα με πληροφορίες του newsit.gr ο 45χρονος είχε επιστρέψει πριν από λίγο καιρό από την Αυστραλία και ήταν τοξικομανής. Οι άνδρες της ΕΛ. ΑΣ που καλούνται να εξιχνιάσουν την υπόθεση έχουν προχωρήσει σε κάποιες προσαγωγές ατόμων που εξετάζονται.

Το πτώμα του 45χρονου εντοπίστηκε το απόγευμα της Τρίτης (15/6/2021), πίσω από το κοιμητήριο. Αμέσως στο σημείο έφτασαν άνδρες της ΕΛ. ΑΣ, ενώ από την πρώτη εξέταση διαπιστώθηκε ότι ο άνδρας είχε καεί. Τα αίτια για του εγκλήματος έχει αναλάβει η υποδιεύθυνση Ασφάλειας Κατερίνης.

Ποιο είναι το θύμα

Σύμφωνα με το MEGA, το θύμα του στυγερού εγκλήματος φαίνεται πως είναι ένας 45χρονος κάτοικος της περιοχής, ο οποίος είχε εξαφανιστεί από τη Δευτέρα. Ο άνδρας είχε επιστρέψει πριν λίγο καιρό από την Αυστραλία, ενώ φέρεται να ήταν τοξικοεξαρτημένος.

Η Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Κατερίνης έχει αναλάβει την υπόθεση και έχει ήδη προχωρήσει σε προσαγωγών ατόμων που εξετάζονται. Οι ακριβείς συνθήκες κάτω από τις οποίες έχασε τη ζωή του ο 45χρονος, αλλά και τα αίτια του θανάτου του παραμένουν άγνωστα και γίνεται έρευνα για τη διαλεύκανσή τους. Την ίδια ώρα, οι κάτοικοι της Κατερίνης παραμένουν σοκαρισμένοι από την αγριότητα του εγκλήματος.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments