Lifestyle

Survivor: Υποψήφιος προς αποχώρηση ο Ασημακόπουλος

Survivor: Υποψήφιος προς αποχώρηση ο Ασημακόπουλος
Ο Σάκης Κατσούλης «έσπρωξε» μετά την Ελένη Χαμπέρη και τον Γιώργο Ασημακόπουλο στον τάκο. Δεν έλειψαν για ακόμη μία φορά οι εντάσεις στο συμβούλιο.

Ο Γιώργος Ασημακόπουλος είναι ο δεύτερος υποψήφιος προς αποχώρηση έπειτα από υπόδειξη του Σάκη Κατσούλη, ο οποίος κατέκτησε και την 2η ατομική ασυλία και αυτή την εβδομάδα δεν έχει κανέναν άγχος για το να βρεθεί στο τάκο του Survivor.

Την επόμενη του συμβουλίου της Δευτέρας, ο Σάκης Κατσουλής είχε κατακτήσει την 1η ατομική ασυλία και έβγαλε στο τάκο την Ελένη Χαμπέρη. Οι παίκτες του ριάλιτι επιβίωσης συζήτησαν τα όσα ειπώθηκαν. Φυσικά η συζήτηση έγινε σε δυο πηγαδάκια. Το ένα των Amigos και το άλλο του ζευγαριού της κόκκινης ομάδας, του Σάκη και της Μαριαλένας , οι οποίοι, παρά την εξήγηση που δόθηκε από τους  «Amigos »επιμένουν να μην τους πιστεύουν.

Η τετράδα έδειχναν ενοχλημένοι από τους ισχυρισμούς Σάκη και Μαριαλένας για το αν στεναχωρήθηκαν για την αποχώρηση της Καρολίνας. Ο Ηλίας ξεκαθάρισε πως δεν έχει ανάγκη να αποδείξει σε κανέναν τι ένιωσε για την φίλη του που έφυγε.

Το δεύτερο θέμα συζήτησης μεταξύ Μαριαλένας και Σάκη ήταν τα όσα είπε και έκανε τις τελευταίες ημέρες η Ελένη Χαμπέρη. Σύμφωνα με το ζευγάρι κανείς δεν προσπαθεί να στοχοποιήσει το τρίτο μέλος της κόκκινης ομάδας, απλά η ίδια ποτέ δεν ξεκαθάρισε τη θέση της στα όσα έχουν ακουστεί από τους φίλους της, ενώ στο τραπέζι των «έπεσε» και θέμα σεβασμού.

Στο συμβούλιο η Ελένη προσπάθησε να εξηγήσει στη Μαριαλένα πως δεν ήταν ειρωνικές οι εκφράσεις της, με τις δύο γυναίκες να έρχονται σε έντονη αντιπαράθεση και να κατηγορούν η μία την άλλη για διάφορα θέματα του παιχνιδιού.

Ο δεύτερος υποψήφιος προς αποχώρηση

Στη συνέχεια ο Σάκης Κατσούλης, ως ο νικητής της ατομικής ασυλίας, κλήθηκε να υποδείξει ξανά ένα συμπαίκτη του ως υποψήφιο προς αποχώρηση. Ανακοίνωσε πως επιλέγει τον Γιώργο Ασημακόπουλο, κάτι που δεν έκανε ιδιαίτερη εντύπωση ούτε στον ίδιο ούτε στους υπόλοιπους παίκτες, αφού είχε σκοπό να τον “δώσει” ήδη από την προηγούμενη μέρα.

Μάλιστα, ο Γιώργος Ασημακόπουλος ανέφερε πως παίρνει χαλαρά την υποψηφιότητά του και δεν θα αγχωθεί, δηλώνοντας ότι σέβεται την απόφασή του, κάτι που ο Σάκης και η Μαριαλένα δεν έκαναν όταν είχε κερδίσει εκείνος την ασυλία  καθώς είχαν αντιδράσει έντονα και με περίεργο τρόπο , κατηγορώντας τον για στρατηγική .

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments