Ελλάδα

Έγκλημα στα Γλυκά Νερά: Στον εισαγγελέα ο δολοφόνος της Καρολάιν

Έγκλημα στα Γλυκά Νερά: Στον εισαγγελέα ο δολοφόνος της Καρολάιν
Έγκλημα στα Γλυκά Νερά: Στον εισαγγελέα αναμένεται να οδηγηθεί σήμερα ο πιλότος, που χθες αργά το βράδυ, ομολόγησε πως αυτός είναι αυτός που έβαλε τέλος στην ζωή της συζύγου του.

Στον εισαγγελέα αναμένεται να οδηγηθεί σήμερα ο πιλότος, που χθες αργά το βράδυ, ομολόγησε πως αυτός είναι αυτός που έβαλε τέλος στην ζωή της συζύγου του. Είχε προηγηθεί μαραθώνια κατάθεση, πριν υπάρξει αυτή η εξέλιξη στην όλη υπόθεση στα Γλυκά Νερά. Ο 32χρονος φαίνεται να… έσπασε, μετά από οκτώ ώρες που βρισκόταν στην αστυνομία. Μάλιστα πέρα από την παραδοχή του, πως αυτός διέπραξε το αδίκημα, έκανε γνωστό πως δεν είχε κάποιον συνεργό. Να θυμίσουμε ότι υπήρξαν 4 στοιχεία που κάρφωσαν τον 32χρονο πιλότο. Ακόμη, το ρολόι της 20χρονης έριξε φως στην υπόθεση και βοήθησε τις αρχές να εξιχνιάσουν την δολοφονία.

Ο σύζυγος της 20χρονης ανέφερε πως αφαίρεσε τη ζωή της συζύγου του πάνω στα νεύρα του, μετά από έναν διαπληκτισμό τους, εκείνο το μοιραίο βράδυ, ενώ πρόσθεσε πως δεν είχε συνεργό, ενώ παραδέχθηκε πως το τελευταίο χρονικό διάστημα είχε συνεχείς προστριβές με την Καρολάιν. Τέλος, ισχυρίστηκε ότι αυτό που τον ένοιαζε πάνω από όλα ήταν το μωρό τους.

Το Τμήμα Ανθρωποκτονιών της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής έφτασε στην εξιχνίαση της υπόθεσης έπειτα από τα νεότερα στοιχεία που είχε στη διάθεσή του. Σύμφωνα με πληροφορίες από αστυνομικές πηγές, τα στοιχεία αυτά ήταν τα εξής:

  • Αρχικά, η αφαίρεση της κάρτας μνήμης του καταγραφικού μηχανήματος στο σπίτι του ζευγαριού, δεν συμβάδιζε χρονικά με τα όσα έχει καταθέσει ο 32χρονος.
  • Παράλληλα, σύμφωνα με τα αποτελέσματα της Διεύθυνσης Εγκληματολογικών Ερευνών, την ώρα που ο πιλότος υποστηρίζει, ότι ήταν δεμένος χειροπόδαρα, από τους δράστες, φαίνεται στο κινητό του ότι παρουσιάζει δραστηριότητα και συγκεκριμένα ότι γίνονται βήματα.
  • Επίσης, «φως» στην υπόθεση, έριξε και το βιομετρικό ρολόι – κινητό της άτυχης κοπέλας που έχει καταγράψει παλμούς της, σε ώρα που, σύμφωνα με τα όσα υποστήριζε ο σύζυγός της ήταν νεκρή.

Ο καθ΄ ομολογία δράστης πρόκειται να οδηγηθεί στον εισαγγελέα.

Η ανακοίνωση της ΕΛΑΣ σε 27 λέξεις.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments