Ελλάδα

Γλυκά Νερά: Παραιτήθηκε ένας από τους δικηγόρους του συζυγοκτόνου

Γλυκά Νερά: Παραιτήθηκε ένας από τους δικηγόρους του συζυγοκτόνου
Γλυκά Νερά: Παραιτήθηκε ένας από τους δικηγόρους του συζυγοκτόνου

Ο κατηγορούμενος για τον θάνατο της 20χρονης Καρολάιν και την θανάτωση του σκυλιού τους, θα βρεθεί σήμερα ενώπιον του ανακριτή προκειμένου να εξηγήσει τι συνέβη τη νύχτα της 11ης Μαΐου στο σπίτι στα Γλυκά Νερά. Η απολογία για το έγκλημα που προκάλεσε αίσθηση στην Ελλάδα αλλά και στο εξωτερικό θα δοθεί με το βλέμμα του κατηγορούμενου στραμμένο στα επερχόμενα.

Η διαδικασία έχει προγραμματιστεί να ξεκινήσει στις 10 το πρωί , ωστόσο είναι πιθανό να καθυστερήσει καθώς οι συνήγοροι θα παραλάβουν από τον ανακριτή ηλεκτρονικό υλικό που θα πρέπει να μελετήσουν πριν ξεκινήσει η απολογία.

Ένας εκ των συνηγόρων του συζυγοκτόνου παραιτήθηκε από την υπόθεση και τη γραμμή υπεράσπισης του.

Την παραίτησή του από την υπεράσπιση του 32χρονου συζυγοκτόνου των Γλυκών Νερών ανακοίνωσε πριν από λίγη ώρα ο δεύτερος εκ των συνηγόρων του, ο κ. Βασίλης Σπύρου.

Ο κ. Σπύρου, μιλώντας σε δημοσιογράφους έξω από τα Δικαστήρια της Ευελπίδων, τόνισε πως δεν επιθυμεί να ασχοληθεί άλλο με την υπόθεση.

Διευκρινίζοντας είπε πως οι λόγοι της απόφασής του είναι προσωπικοί.

Χαρακτηριστικά δήλωσε: «Δεν επιθυμώ να ασχοληθώ περαιτέρω με την υπεράσπιση της υποθέσεως σε κανένα σκέλος της για προσωπικούς λόγους. Είναι προσωπικοί οι λόγοι. Σήμερα ένας άνθρωπος περνάει από τον ανακριτή και κρίνεται το μέλλον ενός μωρού. Οι δικοί μου προσωπικοί λόγοι δεν έχουν καμία σημασία.».

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments