Lifestyle

Survivor spoiler 23/6: Μεγάλη ανατροπή στην ασυλία – Οι υποψήφιοι προς αποχώρηση

Survivor spoiler 23/6: Μεγάλη ανατροπή στην ασυλία – Οι υποψήφιοι προς αποχώρηση
Survivor spoiler 23/6: Η μεγάλη ανατροπή στην ασυλία φέρνει καραμπόλα στην τετράδα και στους υποψήφιους προς αποχώρηση.

Μετά τους δυο πρώτους υποψήφιους προς αποχώρηση στο Survivor για αυτή την εβδομάδα, οι οποίοι είναι ο Σάκης Κατσούλης, που ψηφίστηκε από τον νικητή της πρώτης ασυλίας, Κόρο και ο Γιώργος Ασημακόπουλος, που ψηφίστηκε αντίστοιχα από τον Σάκη, απόψε θα παρακολουθήσουμε ένα ακόμα αγώνισμα ασυλίας, το τρίτο κατά σειρά για αυτή την εβδομάδα και τελευταίος αγώνας ασυλίας του φετινού Survivor.

Απόψε θα μάθουμε ποια θα είναι οι τετράδα των παικτών που προκρίνονται στον μεγάλο τελικό του ριάλιτι επιβίωσης. Αν ο Σάκης Κατσούλης καταφέρει να αποσπάσει τη νίκη και σήμερα, τότε η υποψηφιότητά του για αποχώρηση ακυρώνεται και η μάχη θα δοθεί ανάμεσα στον Γιώργο Ασημακόπουλο και σε έναν ακόμα παίκτη που θα επιλέξει ο Κόρο, σε αντικατάσταση του Σάκη. Αυτό σημαίνει ότι δύο μέλη των Amigos θα βρεθούν να ανταγωνίζονται για την παραμονή τους στο παιχνίδι, κάτι που η παρέα θα ήθελε να αποφύγει με κάθε θησεία.

Απόψε, λοιπόν, έρχεται μεγάλη ανατροπή στο Survivor, καθώς όπως αναφέρουν τα spoiler, ο Σάκης Κατσούλης κερδίζει και σήμερα την ατομική ασυλία, με αποτέλεσμα να βγει από τη θέση του υποψηφίου προς αποχώρηση. Παράλληλα, θα στείλει στον τάκο τον Κόρομι, ο οποίος θα κληθεί να δώσει κι αυτός έναν ακόμα υποψήφιο, μετά την “απαλλαγή” του Σάκη.

Ο Γιώργος Κόρομι, λοιπόν, θα δείξει απόψε τον παίκτη που θα συμπληρώσει την τριάδα των υποψηφίων και αυτός δεν είναι άλλος από τη Μαριαλένα Ρουμελιώτη.

Άρα, οι τρεις υποψήφιοι προς αποχώρηση γι’ αυτή την εβδομάδα στο Survivor, θα είναι οι Γιώργος Ασημακόπουλος, Γιώργος Κόρομι και Μαριαλένα Ρουμελιώτη.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments