Αθλητισμός

Ολυμπιακός: Υπέγραψε ο Κουντέ

Ολυμπιακός: Υπέγραψε ο Κουντέ
Ολυμπιακός: Παίκτης των πρωταθλητών Ελλάδος κι επίσημα ο Πιέρ Κουντέ, ο οποίος υπέγραψε το νέο του συμβόλαιο με τους ερυθρόλευκους.

Τη δεύτερη, φετινή, μεταγραφή του έκανε ο Ολυμπιακός. Μετά τον Τικίνιο, οι πρωταθλητές Ελλάδος απέκτησαν τον Πιέρ Κουντέ, ο οποίος έφτασε χθες στη χώρα μας κι αφού πέρασε με επιτυχία τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις, υπέγραψε το νέο του συμβόλαιο που θα έχει διάρκεια τρία έτη και θα του αποφέρει ετησίως περίπου  800.000 ευρώ. Οι Πειραιώτες θα δώσουν στη Μάιντς λιγότερα από 2 εκατ. ευρώ. Να θυμίσουμε, επίσης, ότι οι ερυθρόλευκοι έχουν αποκτήσει και τον τον νεαρό Αγκιμπού Καμαρά που θα κλείσει και τυπικά, αλλά προορίζεται για τη Β’ ομάδα κυρίως.

Ο 25χρονος ολοκλήρωσε το τυπικό σκέλος της μετακίνησής του στους Πειραιώτες και η ομάδα του μεγάλου λιμανιού ανακοίνωσε και επίσημα την απόκτησή του. Μια πολύ σπουδαία μεταγραφή, με τον Πέδρο Μαρτίνς να τρίβει τα χέρια του από ικανοποίηση.

Αξίζει να σημειώσουμε ότι ο Κουντέ είναι η δεύτερη φετινή μεταγραφή των Ερυθρόλευκων, μετά τον Τικίνιο. Ο διεθνής άσος τίθεται στη διάθεση του Πέδρο Μαρτίνς και θα βρίσκεται στην αποστολή που θα αναχωρήσει την Παρασκευή (25/6) για την Αυστρία. Εκεί όπου το συγκρότημα του Πορτογάλου προπονητή θα δώσει μια σειρά από φιλικά, με τον Ιβηρα τεχνικό να έχει την ευκαιρία να τσεκάρει πρόσωπα και σχήματα ενόψει της νέας σεζόν.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Η ΠΑΕ Ολυμπιακός ανακοινώνει την απόκτηση του Πιέρ Κουντέ Μαλόνγκ, ο οποίος υπέγραψε συμβόλαιο διάρκειας τριών χρόνων. Ο διεθνής άσος από το Καμερούν γεννήθηκε στις 26 Μαΐου του 1995 και αγωνίζεται στη μεσαία γραμμή.

Ο 25χρονος ξεκίνησε την καριέρα του από την ισπανική Αλκομπέντας το 2012 και την επόμενη σεζόν παρέμεινε στη Μαδρίτη για λογαριασμό της Ατλέτικο. Ο Κουντέ αγωνίστηκε στη δεύτερη ομάδα των «ροχιμπλάνκος» για δύο χρόνια πριν παραχωρηθεί με τη μορφή δανεισμού στην Εξτρεμαδούρα τη σεζόν 2016/17 και τη Γρανάδα (2017/18). Το καλοκαίρι του 2018 άφησε την Ισπανία και μετακόμισε στη Μάιντς. Στον γερμανικό σύλλογο παρέμεινε για τρία χρόνια μετρώντας 70 συμμετοχές και τέσσερα γκολ.

Το νέο μεταγραφικό απόκτημα της ομάδας μας είναι 18 φορές διεθνής με το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα του Καμερούν.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments