Αθλητισμός

Σοκ στον Ολυμπιακό: Ρήξη χιαστού ο Φορτούνης

Σοκ στον Ολυμπιακό: Ρήξη χιαστού ο Φορτούνης
Φορτούνης: Ρήξη χιαστού υπέστη ο διεθνής μεσοεπιθετικός.

Τρομερά άτυχος είναι ο διεθνής μεσοεπιθετικός του Ολυμπιακού Κώστας Φορτούνης, που για δεύτερη φορά μέσα σε δύο χρόνια, παθαίνει ρήξη χιαστού.

Φορτούνης: Ρήξη χιαστού στο γόνατο του αριστερού ποδιού

Ο εκ των αρχηγών του Ολυμπιακού υπέστη ρήξη χιαστού στο γόνατο του αριστερού ποδιού κατά τη διάρκεια του πρώτου φιλικού επί αυστριακού εδάφους και προβλέπεται πλέον ν’ ακολουθήσει το ιατρικό πρωτόκολλο που σε αυτές τις περιπτώσεις περιλαμβάνει χειρουργείο και αποκατάσταση της ζημιάς. Φορτούνης

Ο Κώστας Φορτούνης έγινε αλλαγή στο 27ο λεπτό της φιλικής νίκης του Ολυμπιακού απέναντι στη Βόλφσμπεργκερ, όταν και αισθάνθηκε ενοχλήσεις έπειτα από ένα άτσαλο πάτημά του σε μία ανύποπτη φάση. Ανησυχία υπήρξε στις τάξεις των ερυθρόλευκων απ’ την πρώτη στιγμή. Η πρώτη εκτίμηση του ιατρικού τιμ αναφερόταν σε κάκωση στο αριστερό γόνατο, ωστόσο οι εξετάσεις της Κυριακής (27/6) έδειξαν πως η κατάσταση είναι η χειρότερη.

Έτσι, εντός των επόμενων ημερών ο διεθνής χαφ πρόκειται να γυρίσει στην Αθήνα εγκαταλείποντας την προετοιμασία των ερυθρόλευκων στο Στανς της Αυστρίας, με τον Ολυμπιακό να χάνει ένα πολύτιμο όπλο του και τον Φορτούνη να τραυματίζεται τόσο σοβαρά για δεύτερη φορά στην καριέρα του.

Φορτούνης: Ο τραυματισμός το 2019

Ο Φορτούνης είχε υποστεί ρήξη χιαστού τον Ιούλιο του 2019 ξανά σε φιλικό προετοιμασίας στην Αυστρία απέναντι στο Αμβούργο. Τότε μάλιστα είχε τραυματιστεί στο δεξί πόδι και όχι στο αριστερό, όπως τώρα. Οπότε γίνεται αντιληπτό ότι η ατυχία του αρχηγού των ερυθρόλευκων είναι ακόμη μεγαλύτερη. Πλέον, ξεκινάει μία ακόμη περιπέτεια για τον Κώστα Φορτούνη, ο οποίος θα κληθεί να βγει πιο δυνατός απ’ αυτήν έχοντας και την εμπειρία του πρώτου τραυματισμού. Φορτούνης

Ο 26χρονος μεσοεπιθετικός κατά την επιστροφή της αποστολής των «ερυθρολεύκων» στην Αθήνα έφυγε κατευθείαν για το νοσοκομείο «Μετροπόλιταν», συνοδευόμενος από τον γιατρό της ομάδας Χρήστο Θέο και υποβλήθηκε στις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις. Οι αρχικές εκτιμήσεις των ανθρώπων του συλλόγου και φυσικά του ιατρικού τιμ ήταν καθησυχαστικές, τονίζοντας πως πιθανότατα δεν είναι κάτι το σοβαρό, πέρα από μια κάκωση. Ωστόσο, μετά τις εξετάσεις διαπιστώθηκε το μέγεθος του τραυματισμού του Έλληνα άσου.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments