Αθλητισμός

Σπανούλης: Τον αποθεώνουν συμπαίκτες και αντίπαλοι

Σπανούλης: Τον αποθεώνουν συμπαίκτες και αντίπαλοι
Σπανούλης: Ο αρχηγός του Ολυμπιακού ανακοίνωσε χθες την απόσυρσή του από την ενεργό δράση με το ευρωπαϊκό μπάσκετ να τον αποθεώνει.

Ο Βασίλης Σπανούλης αποτελεί πλέον παρελθόν για το ελληνικό μπάσκετ, θα παραμείνει όμως αξέχαστος για τις απίστευτες μπασκετικές στιγμές που μας χάρισε. Προς τιμήν αφιέρωμα έκανε και η Euroleague.

Σπανούλης: Οι δημοσιεύσεις από συμπαίκτες, αντιπάλους και Βαγγέλη Μαρινάκης

«Ένας μεγάλος αθλητής, ένας ηγέτης μέσα και έξω από τα γήπεδα με τεράστια προσφορά́ στο μπάσκετ. Χάρη σε εσένα, ζήσαμε όλοι μας θρυλικές στιγμές τόσο στην Ελλάδα, όσο και στην Ευρώπη! Με ό,τι και αν αποφασίσεις να ασχοληθείς από́ εδώ και πέρα, θα πρέπει να παραμείνεις για πάντα στην ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ. Χρειαζόμαστε προσωπικότητες, μαχητές, νικητές σαν εσένα, να μεταδώσουν το πάθος, τις εμπειρίες και τη δύναμή τους!», ανέφερε ο ιδιοκτήτης της ΠΑΕ Ολυμπιακός.

View this post on Instagram

A post shared by Evangelos Marinakis (@evangelos.marinakis)

«“Κοντέ”, όπως συνήθιζες να πιάνεις στον ύπνο επί χρόνια τις αντίπαλες άμυνες κάπως έτσι μας ξάφνιασες όλους το απόγευμα με την απόφασή σου! Αν και πίστευα ότι θα παίξεις άλλον έναν χρόνο, είμαι σίγουρος ότι πήρες την πιο σωστή απόφαση για σένα! Νιώθω τρομερά τυχερός που ήμουν συμπαίκτης και αντίπαλος σου, αλλά πιο πολύ απ’ όλα ευλογημένος που είμαι φίλος σου. Εύχομαι τα καλύτερα για σένα και την οικογένειά σου και ελπίζω να μείνεις στο μπάσκετ!!» ανέφερε ο Γιάννης Μπορούσης, προτρέποντας κι αυτός με τη σειρά του τον «Kill Bill», να μείνει στο χώρο του μπάσκετ.

View this post on Instagram

A post shared by @bourou29

Σπανούλης: Τα stories των Σλούκα και Παπαπέτρου

Σπανούλης Σπανούλης

Σπανούλης: Τον ευχαριστούν Χεζόνια και Ντόντσιτς

«Πραγματικά το τέλος μιας εποχής .. αλλά τι εποχή!! Κανείς σαν εσάς τους 2!!! Ήμουν τυχερός που ανταγωνίστηκα και τους δύο πρωταγωνιστές του μπάσκετ όταν ήμουν 16 ετών παιδί, αλλά είδα το μεγαλείο σας πολλές φορές !! ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!! Σου εύχομαι ό, τι καλύτερο στο επόμενο κεφάλαιο και ελπίζω να μείνεις κοντά, το μπάσκετ σε χρειάζεται. Αληθινό ίνδαλμα. Θρύλος! Η νέα εποχή ξεκινά», ανέφερε το μήνυμα του Μάριο Χεζόνια, ο οποίος έδωσε «πράσινο» χρώμα στην ανάρτησή του, αφού επέλεξε φωτογραφίες του Σπανούλη όταν αγωνιζόταν στον Παναθηναϊκό, ενώ φυσικά έβαλε στην… εξίσωση και το άλλο «ιερό τέρας» του ελληνικού μπάσκετ που ακούει στο όνομα, Δημήτρης Διαμαντίδης.

Ένα λιτό, αλλά γεμάτος ουσία, «Ευχαριστώ για όλα» έγραψε στη δική του ανάρτηση ο σταρ των Ντάλας Μάβερικς, Λούκα Ντόντσιτς, που έχει πει πολλές φορές ότι ο Σπανούλης ήταν το είδωλό του από μικρός.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments