Πολιτική

Βασίλης Κικίλιας: Στις 12:00 ανακοινώνονται τα νέα μέτρα για τους ανεμβολίαστους

Βασίλης Κικίλιας: Στις 12:00 ανακοινώνονται τα νέα μέτρα για τους ανεμβολίαστους
Βασίλης Κικίλιας: Σε λίγη ώρα θα ανακοινωθούν τα νέα μέτρα που θα υιοθετηθούν από την 1η Σεπτεμβρίου και αφορούν όσους δεν εμβολιάστηκαν.

Σε ανακοινώσεις για τα μέτρα Δημόσιας Υγείας που αφορούν σε ανεμβολίαστους πολίτες, θα προχωρήσει στις 12: 00 ο υπουργός Υγείας Βασίλης Κικίλιας. Στις ανακοινώσεις, οι οποίες θα γίνουν στο υπουργείο Υγείας, θα συμμετέχει και η Διευθύντρια της ΜΕΘ του ΓΝ «Ευαγγελισμός», πρόεδρος της Ελληνικής Εταιρείας Εντατικής Θεραπείας Καθηγήτρια Αναστασία Κοτανίδου. Κρούσματα σήμερα 22/08

Η κοινωνία δεν μπορεί να περιμένει και κυρίως δεν μπορεί να παραμείνει όμηρος τέτοιων αντιλήψεων» διεμήνυσε κατά την ενημέρωση των πολιτικών συντακτών ο υφυπουργός παρά τω Πρωθυπουργώ και κυβερνητικός εκπρόσωπος, Γιάννης Οικονόμου, σχετικά με την καθημερινότητα εμβολιασμένων και ανεμβολίαστων πολιτών από το Φθινόπωρο και εντεύθεν, γνωστοποιώντας παράλληλα πως σήμερα η κυβέρνηση θα προβεί σε ανακοινώσεις «μέτρων και ρυθμίσεων, που θα διασφαλίζουν την πλήρη, κατά το δυνατόν, λειτουργία της δημόσιας σφαίρας σε χώρους ιδιωτικούς και δημόσιους, όπου θα παρατηρούνται συναθροίσεις».

Τελεσίγραφο προς τους ανεμβολίαστους

Στην ενημέρωση των πολιτικών συντακτών, ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος, άφησε ανοικτό το ενδεχόμενο να γίνει υποχρεωτικός εμβολιασμός και σε άλλους κλάδους του Δημοσίου.

Συγκεκριμένα, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Γιάννης Οικονόμου, ξεκίνησε την καθιερωμένη ενημέρωση των πολιτικών συντακτών, κάνοντας αναφορά στις αυριανές ανακοινώσεις των μέτρων για τους ανεμβολίαστους. «Αύριο το απόγευμα θα ανακοινωθούν μέτρα και όσοι δεν επιθυμούν να συνεισφέρουν στην προσπάθεια πρέπει να προσαρμοστούν σε ένα νέο περιβάλλον» είπε ακόμη.

«Είναι υποχρέωσή μας να εξασφαλίσουμε, στο μέτρο του δυνατού, την ταχύτερη δυνατή επιστροφή στην πληρότητα της ζωής. Όσες και όσοι δεν επιθυμούν να συνεισφέρουν στην εθνική προσπάθεια, θα χρειαστεί να προσαρμοστούν σε ένα διαφορετικό για αυτούς περιβάλλον έως ότου ξεπεραστεί ο κίνδυνος της πανδημίας», είπε χαρακτηριστικά.

Απαντώντας σε ερώτηση για το τι θα περιλαμβάνεται στα μέτρα δεν έδωσε περισσότερες λεπτομέρειες λέγοντας: «Θα περιμένουμε μέχρι αύριο. Έχουμε ήδη μια ιδέα για μέτρα που λειτούργησαν και αυτά που δεν λειτούργησαν. Πρόθεσή μας είναι σαν σχεδιάσουμε ένα πλαίσιο μέτρο που θα εφαρμόζονται και θα είναι αποτελεσματικά».

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments