Lifestyle

Μενεγάκη: Η μεγάλη επιστροφή στην ελληνική τηλεόραση

Μενεγάκη: Η μεγάλη επιστροφή στην ελληνική τηλεόραση
Μενεγάκη: Στο πλευρό της όπως πάντα βρέθηκε η Νατάσα Θεοδωρίδου.

Στα κόκκινα, λαμπερή και χαμογελαστή η Ελένη Μενεγάκη καλωσόρισε τους τηλεθεατές στις 13.30 το μεσημέρι της Δευτέρας στη μεγάλη της επιστροφή. Σε ένα πλατό εντυπωσιακό και σε γήινους τόνους η παρουσιάστρια υποδέχθηκε κοινό και συνεργάτες με άγχος και τρακ το οποίο δεν προσπάθησε να κρύψει.

Μενεγάκη: Τα πρώτα της λόγια

«Θέλω να σας κάνω όλους μια αγκαλιά ζεστή με τη φωνή της κουμπάρας μου από κάτω, γιατί όλες αυτές οι στιγμές μας και όλες αυτές τις στιγμές της επαγγελματικής μου ζωής, τις έχω συνδυάσει μαζί της. Πέντε μήνες οργανώνουμε και σχεδιάζουμε και προσπαθούμε να στήσουμε αυτή εδώ την εκπομπή. Πέντε μήνες ονειρευόμουν το φινάλε, δηλαδή την αρχή, δηλαδή αυτήν εδώ τη στιγμή και αυτήν εδώ τη στιγμή δεν ξέρω τι να σας πω»!

 

Φυσικά, η Ελένη και είχε και ήξερε πολύ καλά τι να πει στο κοινό της μετά από μερικούς μήνες αποχής. Δημήτρης Ουγγαρέζος, Σάββας Πούμπουρας, Θοδωρής Κουτσογιαννόπουλος, Ελιάννα Χρυσικοπούλου είναι η τηλεοπτική της παρέα. Για την ακρίβεια είναι αυτοί, οι οποίοι επελέγησαν τελικά ανάμεσα σε πολλούς, όπως και η ίδια εξομολογήθηκε.

Μενεγάκη: Στο πλευρό της όπως πάντα η Νατάσα Θεοδωρίδου

Παρούσα στην πρεμιέρα της ήταν και η κουμπάρα της Νατάσα Θεοδωρίδου, η οποία παραδοσιακά είναι δίπλα της όχι μόνο σε πρεμιέρες και αποχαιρετισμούς αλλά σε όλες τις δύσκολες και έντονες στιγμές της διαδρομής της. Οι δύο γυναίκες είναι αχώριστες εδώ και πολλά χρόνια.

Η Ελένη Μενεγάκη είπε το καλοκαίρι του 2020 «αντίο» στους τηλεθεατές, έπειτα από σχεδόν τριάντα χρόνια καθημερινής παρουσίας στην μικρή οθόνη. Ωστόσο η μεγάλη επιστροφή για την βασίλισσα της πρωινής ζώνης -και όχι μόνο- ήρθε σε λιγότερο από ένα χρόνο. Το MEGA ανακοίνωσε επίσημα την επιστροφή της Ελένης Μενεγάκη στο μεγάλο κανάλι, εκεί από όπου ξεκίνησε.

Από την Δευτέρα 13 Σεπτεμβρίου και κάθε μεσημέρι, μαζί θα ξεφυλλίζει μαζί με τους τηλεθεατές της την πιο καλογραμμένη ατζέντα της ημέρας: lifestyle ειδήσεις, αφιερώματα σε προσωπικότητες που απασχολούν την κοινωνία με τη ζωή και τη δράση τους, ιστορίες Ελλήνων που διαπρέπουν στο εξωτερικό, θέματα ψυχολογίας και ιατρικές συμβουλές, ενότητες για μαμάδες και παιδιά, τάσεις της μόδας και tips για μακιγιάζ, «βόλτα» στον κινηματογράφο. Αλλά και γευστικές συνταγές, και αγαπημένοι καλεσμένοι.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments