Lifestyle

Mαρία Κορινθίου: Διαγνώστηκε με κορωνοϊό

Mαρία Κορινθίου: Διαγνώστηκε με κορωνοϊό
Mαρία Κορινθίου: Θετική στον κορωνοϊό και η ηθοποιός μετά τον σύζυγό της Γιάννη Αϊβάζη. Η ανάρτηση στο instagram.

Η Μαρία Κορινθίου αποκάλυψε μέσω του λογαριασμού της στο Instagram ότι είναι θετική στον κορωνοϊό. Η ηθοποιός δημοσίευσε μια φωτογραφία με τη θέα από το παράθυρο του δωματίου της, ενημερώνοντας έτσι τους followers της ότι νοσεί από κορωνοϊό.

Μέχρι στιγμής η Μαρία Κορινθίου έχει ήπια συμπτώματα, αντίθετα με τον σύζυγό της Γιάννη Αϊβάζη, ο οποίος νοσηλεύεται εδώ και μέρες.

Mαρία Κορινθίου: Η ανάρτηση της ηθοποιού έγραφε:

«Δυστυχώς εχθές διαγνωστικά και εγώ με Covid….. Η Ισμηνούλα όχι, και ελπίζω να το προλάβαμε. Είμαι κλειδωμένη στο δωμάτιο δεν βγαίνω καθόλου για να μπορέσω να προφυλάξω το παιδί.

Αυτές τις μέρες δεν είχα βγει καθόλου από το σπίτι από την στιγμή που ο Γιάννης νόσησε, γιατί ήθελα να είμαι σίγουρη, μέσα στις μέρες που προβλέπονται, αν θα εκδηλωνόταν και σε εμένα. Αυτή είναι μια προσωπική ευθύνη που πρέπει να παίρνεται όλοι σε τέτοιες καταστάσεις για να μπορούμε να προφυλάσσουμε τους γύρω μας…..δυστυχώς εκδηλώθηκε Τετάρτη βράδυ και Πέμπτη πια επίσημα με rapid.

Προς το παρών έχω πολύ ήπια μορφή γρίπης με τα μόνο συμπτώματα: δέκατα, καθόλου όσφρηση και γεύση. Ο Γιάννης είναι σταθερά, με το οξυγόνο του λίγο να ανέβηκε. ΝΑ ΠΡΟΣΕΧΕΤΕ Ο Νοέμβριος έρχεται άγριος..»

https://www.instagram.com/p/CVnJrfco5v_/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Στο νοσοκομείο με κορωνoϊό ο Γιάννης Αϊβάζης

Στο νοσοκομείο Σωτηρία εισήχθη το βράδυ της Δευτέρας ο Γιάννης Αϊβάζης, καθώς νοσεί από κοροναϊό.

Όπως αναφέρει ρεπορτάζ του Πρωινού ο ηθοποιός πήγε προληπτικά στο νοσοκομείο καθώς είχαν πέσει τα επίπεδα οξυγόνου στο αίμα του.

O Γιάννης Αϊβάζης είχε κάνει το εμβόλιο τον περασμένο Μάιο και σύμφωνα με τις πληροφορίες η υγεία του δεν εμπνέει ανησυχία.

Τα νεότερα με την κατάσταση της υγείας του.

Θετικός στον κορωνοϊό διεγνώσθη ο Γιάννης Αϊβάζης, ο οποίος νοσηλεύεται στο νοσοκομείο «Σωτηρία». Παρ’ ότι πλήρως εμβολιασμένος από τον περασμένο Μάιο, ο ηθοποιός δεν γλίτωσε από τη νόσο της CoVid-19 που μολύνει και εμβολιασμένους.

Σύμφωνα με την εκπομπή, Happy Day και την Σταματίνα Τσιμτσιλή ύστερα από επικοινωνία που είχαν με τον ηθοποιό και τη σύζυγό του, Μαρία Κορινθίου, ο ηθοποιός είναι σε δύσκολη κατάσταση, καθώς χρειάζεται ανά διαστήματα μάσκα οξυγόνου.

Αρχικά η Σταματίνα Τσιμτσιλή είπε: «Όλα ξεκίνησαν σαν να είναι ένα κρυολόγημα. Παρακολουθούσε το οξυγόνο του και έτσι κατάλαβε ότι έχει covid» και ο Κώστας Φραγκολιάς ανέφερε ότι ήταν μαζί του Σάββατο και έπαιζαν ποδόσφαιρο, πρόσθεσε: «Το είδα λίγο «σοβαρό». Είναι σοβαρά τα πράγματα…. ». 

«Δεν είναι διασωληνομένος, χρειάζεται οξυγόνο κάποιες φορές», υπογράμμισε η Σταματίνα Τσιμτσιλή και τόνισε ότι συνεργάτης της που μίλησε μαζί του, ακουγόταν με δυσκολία η φωνή του!

Όπως ειπώθηκε, χθες, στο «Πρωινό», τα επίπεδα του οξυγόνου του έπεσαν το βράδυ της Δευτέρας, με αποτέλεσμα να χρειαστεί η εισαγωγή του στο νοσοκομείο. Ο ίδιος έχει εμβολιαστεί πλήρως κατά του κορωνοϊού από τον περασμένο Μάιο και η νοσηλεία του είναι για τυπικούς λόγους, αφού δεν αντιμετωπίζει βαριά συμπτώματα.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments