«Το πάρτυ τελείωσε»

Να σταματήσουν να προκαλούν οι πρόεδροι τραπεζών και ιδίως της Τράπεζας της Ελλάδας γιατί θα κληθούν να λογοδοτήσουν έγραψε ο Π. Ρήγας.riga
Συνέχεια στην αντιπαράθεση κυβερνητικών στελεχών με τον Γιάννη Στουρνάρα δίνει ο γραμματέας του ΣΥΡΙΖΑ.
Με μια σκληρή ανάρτηση στην προσωπική του σελίδα στο facebook, δίνει συνέχεια ο Πάνος Ρήγας δεν κατονομάζει μεν τον κ. Στουρνάρα, ωστόσο αφήνει αιχμές καθώς ζητά από όσους διετέλεσαν πρόεδροι τραπεζών και κυρίως της ΤτΕ να σταματήσουν να προκαλούν.
«Στο όνομα της ανεξαρτησίας και του δημοσίου συμφέροντος δρούσαν επί χρόνια ανεξέλεγκτα και σήμερα δηλώνουν άγνοια για τα ξέφρενα πάρτυ των δανείων» γράφει στην ανάρτηση του ο γραμματέας του ΣΥΡΙΖΑ και συμπληρώνει:
«Όλοι όσοι διετέλεσαν πρόεδροι τραπεζών και κυρίως της τράπεζας της Ελλάδας να σταματήσουν να προκαλούν και να προετοιμαστούν να λογοδοτήσουν στον ελληνικό λαό».
«Το πάρτυ τελείωσε» καταλήγει η ανάρτηση του κ. Ρήγα.
Το σχόλιο σας