Διεθνή

(UPD)Ντόναλντ Τραμπ: Στο νοσοκομείο η γυναίκα του γιου του, Βανέσα – Της έστειλαν φάκελο με λευκή σκόνη (vid)

(UPD)Ντόναλντ Τραμπ: Στο νοσοκομείο η γυναίκα του γιου του, Βανέσα – Της έστειλαν φάκελο με λευκή σκόνη (vid)
Συναγερμός έχει σημάνει στις αμερικανικές αρχές καθώς η σύζυγος του Ντόναλντ Τραμπ Τζ. μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο. Πληροφορίες αναφέρουν ότι της είχε σταλεί φάκελος με λευκή σκόνη, αγνώστου προελεύσεως προς το παρόν.

Στο νοσοκομείο έχει μεταφερθεί σε νοσοκομείο στη Νέα Υόρκη η σύζυγος του Ντόναλντ Τραμπ Τζούνιορ , Βανέσα καθώς άνοιξε φάκελο που περιείχε λευκή σκόνη.

Το περιστατικό συνέβη λίγο μετά τις 10 το πρωί, τοπική ώρα. Αφού απολυμάνθηκε με δύο ακόμα ανθρώπους από τους πυροσβέστες στο σημείο, μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο για αξιολόγηση.

Ο φάκελος εστάλη στο διαμέρισμα του ζευγαριού στην East 54th street στο Μανχάταν, με τη γυναίκα του Ντόναλντ Τραμπ Τζούνιορ να μεταφέρεται στο νοσοκομείο.

Όλοι, σύμφωνα με αξιωματούχους, φαίνονται να είναι καλά στην υγεία τους ενώ έχει πλέον ξεκινήσει έρευνα για το περιστατικό που προκάλεσε τρόμο στην οικογένεια Τραμπ.

Ο Ντόναλντ Τραμπ Τζούνιορ είχε απομακρύνει τη φρουρά του τον περασμένο Σεπτέμβριο επειδή ήθελε περισσότερη ιδιωτικότητα. Αυτό βέβαια κράτησε λίγο καθώς επέστρεψαν ξανά μια εβδομάδα αργότερα.

Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που ένας από τους γιους του Αμερικανού προέδρου Ντόναλντ Τραμπ έχει δεχτεί παγιδευμένο δέμα. Τον Μάρτιο του 2016 ο Έρικ Τραμπ είχε δεχτεί στο διαμέρισμά του στη Νέα Υόρκη πακέτο που περιείχε ύποπτη λευκή ουσία.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments