Ελλάδα

Δικαστικοί επιμελητές για τους πυροβολισμούς στο “Μακελειό”

Δικαστικοί επιμελητές για τους πυροβολισμούς στο “Μακελειό”
Ανακοίνωση συμπαράστασης στον συνάδελφό τους μετά το περιστατικό με τους πυροβολισμούς στην εφημερίδα «Μακελειό», εξέδωσε η ομοσπονδία Δικαστικών Επιμελητών.

«Έχουμε εγκαίρως ενημερώσει και προειδοποιήσει για τους κινδύνους που εγκυμονεί η συνεχιζόμενη καλλιέργεια αδιαφορίας και αμφισβήτησης των νόμων και των δικαστικών αποφάσεων από διαφόρους», αναφέρεται στο κείμενο που εξέδωσαν οι Δικαστικό Επιμελητές, μετά το συμβάν με τους πυροβολισμούς στην εφημερίδα "Μακελειό" του Στέφανου Χίου

Όπως τονίζεται στο κείμενο, η ομοσπονδία είχε προειδοποιήσει για την πιθανότητα συμβάντων, λόγω της «συνεχιζόμενη καλλιέργεια αδιαφορίας και αμφισβήτησης των νόμων και των δικαστικών αποφάσεων από διαφόρους».

Αναλυτικά η ανακοίνωση: 

«Το σύνολο των δικαστικών επιμελητών της χώρας εκφράζει τη συμπαράστασή του στον συνάδελφό μας που βρέθηκε αντιμέτωπος με τον τρόμο και τη βία και αναφερόμαστε βέβαια στο σημερινό περιστατικό με πυροβολισμό στα γραφεία της εφημερίδας «Μακελειό».

Το κράτος Δικαίου οφείλει να συμπαρίσταται και να προστατεύει τους ανθρώπους που επιτελώντας το καθήκον τους, εφαρμόζουν τους νόμους. Έχουμε εγκαίρως ενημερώσει και προειδοποιήσει για τους κινδύνους που εγκυμονεί η συνεχιζόμενη καλλιέργεια αδιαφορίας και αμφισβήτησης των νόμων και των δικαστικών αποφάσεων από διαφόρους.

Ο νόμος πρέπει να εφαρμόζεται για όλους και απέναντι σε όλους και άπαντες οι πολίτες οφείλουν να συμμορφώνονται.

Ο Πρόεδρος

Γεώργιος Μήτσης»

Το συμβάν

Σύμφωνα με την αστυνομία το περιστατικό συνέβη λίγο μετά τις 4 το απόγευμα της Μεγάλης Τετάρτης, όταν ένας δικαστικός επιμελητής μετέβη στην οδό Δοϊράνης 45 στην Καλλιθέα, στον 3ο όροφο όπου βρίσκονται τα γραφεία της εφημερίδας «Μακελειό». 

Σύμφωνα με την ΕΛ.ΑΣ υπήρξε «εκφοβιστικός πυροβολισμός μια φορά στον αέρα» από κάποιο άτομο που βρίσκονται στο χώρο, χωρίς να διευκρινίζεται ακόμη αν πρόκειται για τον Στέφανο Χίο αν και το πιθανολογούν. Πάντως, το άτομο που πυροβόλησε στον αέρα δεν βρίσκεται πλέον στα γραφεία της εφημερίδας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Πυροβολισμοί στα γραφεία του "Μακελειού" του Στέφανου Χίου (pics)

Λας Βέγκας: Οι 5 θεωρίες για τον μακελάρη της πολύνεκρης επίθεσης σύμφωνα με τη Bild

Η ακτιβίστρια, Νασίμ Αγκντάμ, η δράστης της επίθεσης στο Youtube (pics&vid)

Πυροβολισμοί – Παγκράτι: Σε ξεκαθάρισμα λογαριασμών αποδίδει η αστυνομία το αιματηρό επεισόδιο

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments