Ελλάδα

Φρούριο η Μυτιλήνη λόγω της επίσκεψης Τσίπρα

Φρούριο η Μυτιλήνη λόγω της επίσκεψης Τσίπρα
Θα μεταβούν από την Αθήνα 17 διμοιρίες των ΜΑΤ.

O πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας θα επισκεφθεί την Μυτιλήνη για το 14ο Συνέδριο για την Παραγωγική Ανασυγκρότηση του Βορείου Αιγαίου και το νησί θα θυμίζει φρούριο. 

Οπως αναφέρει το lesvospost, στο νησί θα μεταβούν από την Αθήνα 17 διμοιρίες των ΜΑΤ, ενώ ενώ όλες οι δυνάμεις της Λέσβου, ενισχυμένες και από δυνάμεις της Χίου θα βρίσκονται επί ποδός προκειμένου να μην υπάρξουν έκτροπα.

Το διήμερο συνέδριο θα κλείσει με την ομιλία του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα που έχει προγραμματιστεί για την Πέμπτη 03 Μαΐου στις 19:00 το απόγευμα στην αυλή της Γ.Γ Αιγαίου και Νησιωτικής πολιτικής, ενώ το κέντρο της πόλης θα είναι αποκλεισμένο για τα οχήματα. Στη Μυτιλήνη έχουν προγραμματιστεί κινητοποιήσεις σε ένδειξη διαμαρτυρίας για την οικονομική πολιτική της κυβέρνησης (ΦΠΑ) και για το μεταναστευτικό. 

Σύμφωνα με το astraparis, στις 3 Μαΐου, το συντονιστικό όργανο επαγγελματικών και επιστημονικών φορέων της Λέσβου, αποφάσισε απεργία και κλείσιμο των καταστημάτων και επιχειρήσεων του νησιού, συλλαλητήριο στον χώρο που θα γίνει η ομιλία του πρωθυπουργού και αποχή όλων των φορέων από τις θεματικές συνεδριάσεις του συνεδρίου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: 

ΥΠΕΞ: Καταδικάζουμε την επίθεση "Ρουβίκωνα" στη γαλλική πρεσβεία

Επίθεση με μπογιές στη γαλλική πρεσβεία της Αθήνας από τον ΡουβίκωναΜητσοτάκης για επίθεση Ρουβίκωνα στη γαλλική πρεσβεία: Η χώρα διασύρεται διεθνώς

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments