Πολιτική

Η Φώφη Γεννηματά ζήτησε πρόωρες εκλογές και συζήτηση στη Βουλή

Η Φώφη Γεννηματά ζήτησε πρόωρες εκλογές και συζήτηση στη Βουλή
Η Φώφη Γεννηματά αναφέρει χαρακτηριστικά πως ο ελληνικός λαός μπορεί να αποφασίσει τους όρους και τις εγγυήσεις για τη βιώσιμη έξοδο από την κρίση.

Συζήτηση σε επίπεδο πολιτικών αρχηγών στη Βουλή, προκειμένου να ενημερωθούν η εθνική αντιπροσωπεία και ο ελληνικός λαός, για το περιεχόμενο των κρίσιμων συζητήσεων για τη βιώσιμη έξοδο από την κρίση, ζητεί η πρόεδρος της Δημοκρατικής Συμπαράταξης, Φώφη Γεννηματά, με επιστολή της προς τον πρόεδρο της Βουλής, Νίκο Βούτση. 

«Η Ελλάδα έχει ανάγκη όσο ποτέ μια εθνική γραμμή που θα διασφαλίσει την έξοδο από την κρίση, την ανασυγκρότηση, την ανάπτυξη, τη δημιουργία θέσεων εργασίας, την κοινωνική συνοχή. Που θα επιτρέψει να σταθούμε με το κεφάλι ψηλά, αισιόδοξοι, μέσα στο ευρωπαϊκό και διεθνές περιβάλλον» αναφέρει η επικεφαλής της Δημοκρατικής Συμπαράταξης, σημειώνοντας ότι πρέπει να διασφαλιστεί πως δεν θα επαναληφθούν τα φαινόμενα που οδήγησαν στη βαθιά κρίση που πλήρωσε ο ελληνικός λαός. 

«Σήμερα όλες οι πολιτικές δυνάμεις της χώρας οφείλουν να ενημερώσουν τον ελληνικό λαό για το περιεχόμενο που η κάθε μια δίνει σε αυτή την εθνική γραμμή. Για το πώς αντιλαμβάνονται τις διαπραγματεύσεις και την τελική συμφωνία με τους εταίρους μας. Η χώρα και ο λαός μας δεν επιτρέπεται να βρεθούν μπροστά σε τετελεσμένα. 

Γι αυτό το Κίνημα Αλλαγής πιστεύει ότι τώρα είναι η ώρα ο ελληνικός λαός, αυτός και μόνο, να αποφασίσει τους όρους και τις εγγυήσεις για τη βιώσιμη έξοδο από την κρίση και να επιλέξει σε ποιους θα εμπιστευθεί να οδηγήσουν αυτή την πορεία.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Κίνημα Αλλαγής: "Ο Ερντογάν διαστρέφει ξανά την ιστορία"

Γεννηματά: Εκλογική ετοιμότητα και πρωτοβουλίες

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments