Αυτοδιοίκηση

Καποδιστριακός Αγώνας Δρόμου από το ΕΚΠΑ

Καποδιστριακός Αγώνας Δρόμου από το ΕΚΠΑ
Εκκίνηση και των δύο αγώνων είναι στις 10:00 π.μ.

Τον 2ο αγώνα δρόμου 10 χιλιομέτρων και τον περιπατητικό δρόμο 4 χιλιομέτρων, με τίτλο «2ος Καποδιστριακός Δρόμος 2018», διοργανώνουν την Κυριακή στην Πανεπιστημιούπολη (Ιλίσια – Ζωγράφου), το Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών, η Σχολή Επιστήμης Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού, με τη στήριξη της Περιφέρειας Αττικής και των δήμων Ζωγράφου και Καισαριανής.

Εκκίνηση και των δύο αγώνων είναι στις 10:00 π.μ. με αφετηρία την αρχή του δρόμου που οδηγεί στο κλειστό γυμναστήριο της Πανεπιστημιούπολης, πίσω από τη φοιτητική εστία των Ιλισίων, είσοδος από οδό Ούλωφ Πάλμε.

Ενημερωτικά σημειώνεται ότι: από τις 8 π.μ. έως τις 9:30 π.μ. στη Γραμματεία των αγώνων, οι συμμετέχοντες θα συνεισφέρουν τρόφιμα μακράς διαρκείας ή εναλλακτικά αντίτιμο 5 ευρώ που θα διατεθεί στον εθελοντικό μη κερδοσκοπικό οργανισμό μέριμνας και προστασίας μητέρας και παιδιού «Η Κιβωτός του Κόσμου» για τη στήριξη ευάλωτων κοινωνικών ομάδων.

Από τις 9 π.μ. έως τις 2 μ.μ. στον χώρο εκκίνησης – τερματισμού θα γίνεται ενημέρωση και εγγραφή νέων εθελοντών δοτών Μυελού των Οστών, στο πλαίσιο της υπογραφής συμφώνου συνεργασίας με την Τράπεζα Εθελοντών Δοτών Μυελού των Οστών «ΟΡΑΜΑ ΕΛΠΙΔΑΣ».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Ο Δήμος Ηρακλείου Αττικής συμμετέχει στον 1ο Αττικό Αγώνα Δρόμου

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments