Μedia

“Χείμαρρος” ο Κοντομηνάς στο πλατό της Ελένης: Παππά, τα κανάλια δεν πωλούνται σε τρίτους!

“Χείμαρρος” ο Κοντομηνάς στο πλατό της Ελένης: Παππά, τα κανάλια δεν πωλούνται σε τρίτους!
Σφοδρή επίθεση του μεγαλοεπιχειρηματία κατά του Νίκου Παππά για το σάλο με τις τηλεοπτικές άδειες. Ο κ. Παππάς θέλει να βάλει μαύρο στα κανάλια, αλλά δεν θα τον αφήσουμε εμείς, είπε ο κ. Κοντομηνάς.

Έξαλλος ο Δημήτρης Κοντομηνάς εισέβαλε στο πλατό της Ελένης Μενεγάκη, την ώρα της μαγειρικής και με επικριτικό ύφος απευθυνόμενος στον υπουργό Επικρατείας, Νίκο Παππά, δήλωσε ότι τα κανάλια δεν “πωλούνται σε τρίτους”!

«Ο κ. Παππάς θέλει να βάλει μαύρο στα κανάλια. Αλλά δεν θα τον αφήσουμε εμείς. Δεν μπορεί να βάλει μαύρο στα κανάλια. Αυτός “σκοτώθηκε” τόσο καιρό για την ΕΡΤ. Είναι δυνατόν αυτός που άνοιξε τρία κανάλια, να κλείσει άλλα τρία;», αναρωτήθηκε ο μεγαλοεπιχειρηματίας. 

Άλλο πράγμα ήθελε. Ήθελε να σου αρπάξει το κανάλι από τα χέρια. Αυτό ήθελε, είπε ο Δήμος Βερύκιος.

«Δεν ήθελε αυτό» απάντησε ο κ. Κοντομηνάς. Και πρόσθεσε: «Οι άνθρωποι του, αυτός που υποστήριζε μην λέμε ονόματα. Ήρθε και μου λέει: ΄΄Θα μου δώσεις το 51 %”. Λέω τι άλλο θέλεις; Λέει: ”Θέλω τέσσερις εκπομπές την εβδομάδα, πολιτικές!”. Να βλέπει ο κόσμος τι καλά που πάμε! ”Άλλο τίποτα θέλεις” τον ρώτησα. Μου λέει: ΄Θέλω το πολιτικό κομμάτι των ειδήσεων”».

Δείτε το βίντεο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments