Lifestyle

Η… ταραχώδης ερωτική ζωή της Τζάκι Κένεντι

Η… ταραχώδης ερωτική ζωή της Τζάκι Κένεντι
Είχε εραστές δύο από τους αδελφούς του Προέδρου αλλά και σταρ του Χόλιγουντ όπως ο Μάρλον Μπράντο, ο Πίτερ Κουκ κ.ά.

Απίστευτες αποκαλύψεις για την… ερωτική ζωή της Τζάκι Κένεντι βλέπουν και πάλι το φως της δημοσιότητας με αφορμή την νέα ταινία όπου πρωταγωνιστεί η Νάταλι Πόρτμαν και θέμα την ζωή της.

Μετά τη δολοφονία του Τζον Κένεντι στο Ντάλας τον Νοέμβριο του 1963, η Τζάκι συνέχισε την… ζωή της και είχε εραστές δύο από τους αδελφούς του Προέδρου αλλά και σταρ του Χόλιγουντ όπως ο Μάρλον Μπράντο, ο Πίτερ Κουκ κ.ά.

Μετά τον θάνατό της από καρκίνο στα 64 το 1994, έγιναν γνωστές λεπτομέρειες για την παράνομη ερωτική της σχέση με τους Τεντ και Μπόμπι Κένεντι, που ήταν και οι δύο παντρεμένοι.

Κυβερνητικοί κατάσκοποι πίστευαν ότι περνούσε χρόνο στο κρεβάτι με τον Μπόμπι. «Φαίνεται να περνά τον περισσότερο ελεύθερο χρόνο του με την Τζάκι Κένεντι. Ακόμα και αν δεν μπορεί να επιβεβαιωθεί, φαίνεται να μοιράζονται το ίδιο δωμάτιο ξενοδοχείου».

Η σχέση της με τον γερουσιαστή Τεντ Κένεντι, ήταν πιο παράνομη και σοβαρή. «Πάντα ήμουν ερωτευμένος με την Τζάκι, από την αρχή», φέρεται να είχε πει σε πρώην βοηθό του. «Όταν πέθανε ο Τζον ήξερα ότι έβλεπε και τον Μπόμπι, αλλά αυτό δεν με σταμάτησε. O Μπόμπι δεν μπορούσε να είναι συνέχεια μαζί της”.

Μάρλον Μπράντο, Γκρέγκορι Πεκ, Ουίλιαμ Χόλντεν, Φρανκ Σινάτρα και Πίτερ Κουκ είναι μερικοί από τους σταρ με τους οποίους διατηρούσε ερωτική σχέση.

«Περίμενε να προσπαθήσω να τη ρίξω στο κρεβάτι. Όταν δεν έκανα κίνηση, πήρε τα πράγματα στα χέρια της και έκανε τη μαγική ερώτηση. «Θα ήθελες να μείνεις το βράδυ;» και της είπα «περίμενα πως δεν θα ρωτούσες ποτέ» είχε γράψει ο Μάρλον Μπράντο έναν χρόνο μετά τη δολοφονία του Αμερικανού προέδρου.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments