Πολιτική

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Σκέψεις Βασιλειάδη για κεκλεισμένων των θυρών αν προκύψει τελικός “αιωνίων”

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ:  Σκέψεις Βασιλειάδη για κεκλεισμένων των θυρών αν προκύψει τελικός “αιωνίων”
Διαβάστε στο Pagenews.gr: Λαμβάνει μέτρα ο Υφυπουργός Αθλητισμού για τα επεισόδια των τελευταίων ημερών μεταξύ Παναθηναϊκών και Ολυμπιακών. Η σκέψη του για τελικό κεκλεισμένων των θυρών αν βρεθούν οι αιώνιοι.

Έντονα επεισόδια, από τα οποία κινδύνεψαν άμεσα ακόμα και ανθρώπινες ζωές, είχαμε σε διάστημα λιγότερο των 15 ημερών. Οπαδοί του Παναθηναϊκού και του Ολυμπιακού συγκρούστηκαν στις 21 Φεβρουαρίου στην Ηλιούπολη, ενώ χθες είχαμε τα πολύ σοβαρά επεισόδια στη Λεωφόρο Ποσειδώνος, όπου υπήρξαν φωτιές, καμένα μηχανάκια, ενώ η Αστυνομία προχώρησε σε συλλήψεις και προσαγωγές.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Pagenews.gr, ο Υφυπουργός Αθλητισμού, Γιώργος Βασιλειάδης, είναι έντονα προβληματισμένος από τα γεγονότα των τελευταίων ημερών και βλέπει να ανοίγει εκ νέου μια νέα βεντέτα μεταξύ των οπαδών των δύο “αιωνίων”. Το γεγονός πως βρίσκονται σε περιοχές της Αθήνας με σκοπό να προκαλέσουν επεισόδια, εντείνει τον προβληματισμό του Υφυπουργού, ο οποίος σκέφτεται τι θα συμβεί αν οι δύο πλευρές βρεθούν στο ίδιο γήπεδο.

Και μάλιστα, όλα αυτά σε μια περίοδο που Παναθηναϊκός και Ολυμπιακός βρίσκονται (μαζί με ΑΕΚ και ΠΑΟΚ) στα ημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας, με την κλήρωση να έχει προσδιοριστεί για τις 17 Μαρτίου προκειμένου να μάθουμε ποια θα είναι τα ζευγάρια των ημιτελικών. Αν μέσω της κλήρωσης δεν προκύψει ζευγάρι Παναθηναϊκού – Ολυμπιακού στα ημιτελικά, τότε η πιθανότητα να βρεθούν στον τελικό οι δύο “αιώνιοι” αντίπαλοι για πρώτη φορά μετά το 2004 θα είναι μεγάλη.

Μια σκέψη που φέρνει προβληματισμό στον κ. Βασιλειάδη και… τρόμο τόσο στους απλούς φιλάθλους, όσο και στην Αστυνομία, αφού αν ο τελικός γίνει στο ΟΑΚΑ τότε καταλαβαίνουν όλοι πως ο όγκος των οπαδών των δύο ομάδων θα είναι τεράστιος.

Οι πληροφορίες του Pagenews.gr αναφέρουν πως μετά τα γεγονότα των τελευταίων ημερών, ο Γιώργος Βασιλειάδης σκέφτεται να “επιβάλλει” τελικό Κυπέλλου κεκλεισμένων των θυρών, στην περίπτωση που σε αυτόν βρεθούν τελικά οι δύο “αιώνιοι”, ενώ δεν αποκλείεται το ίδιο να κάνει ακόμα κι αν ο τελικός είναι διαφορετικός.

Ο Υφυπουργός Αθλητισμού βλέπει πως υπάρχει έξαρση της βίας, όχι μέσα στα γήπεδα αλλά έξω απ’ αυτά, στους δρόμους και τα στενά της Αθήνας και προτιμά να διεξαχθεί ένας τελικός σε άδειες εξέδρες, όπως συνέβη και πέρσι με το ΑΕΚ – Ολυμπιακός, παρά να γίνει και πάλι ένας τελικός που θα αμαυρωθεί από επεισόδια οπαδών.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments