Ελλάδα

Στον ανακριτή σήμερα ο 52χρονος που βίασε τη φοιτήτρια

Στον ανακριτή σήμερα ο 52χρονος που βίασε τη φοιτήτρια
Εις βάρους έχει ασκηθεί ποινική δίωξη για μια σειρά κακουργημάτων και πλημμεληματικών αδικημάτων. Αρνείται κάθε κατηγορία ο ίδιος, λέγοντας πως είχε σχέση με την κοπέλα.

Στον ανακριτή, όπου θα κληθεί να δώσει εξηγήσεις για τις αποτρόπαιες πράξεις του, θα βρεθεί σήμερα ο 52χρονος που κρατούσε “φυλακισμένη” επί ώρες τη νεαρή φοιτήτρια στο σπίτι του και την κακοποιούσε σεξουαλικά.

Εις βάρους έχει ασκηθεί ποινική δίωξη για μια σειρά κακουργημάτων και πλημμεληματικών αδικημάτων.

Συγκεριμένα, o 52χρονος διώκεται για:

-Αρπαγή με σκοπό να εξαναγκαστεί η παθούσα σε πράξη και ανοχή για την οποία δεν υπήρχε υποχρέωση της (κακούργημα).

-Βιασμός κατ’ εξακολούθηση (κακούργημα).

-Παραβίαση απορρήτου για μη δημόσια πράξη (κακούργημα).

-Επικίνδυνη σωματική βλάβη κατ’ εξακολούθηση (πλημμέλημα).

Αρνείται κάθε κατηγορία

Κάθε κατηγορία αρνείται ο 52χρονος και υποστηρίζει πως είχε σχέση μαζί της και όλα έγιναν με τη θέλησή της.

“Τι έκανα ρε παιδιά. Είμαι ΑΜΕΑ, είμαι 95% τυφλός. Εϊχα σχέσεις με την κοπέλα. Αυτό ήταν το φετίχ της. Αν δεν ήθελε δεν θα ήταν εκεί, εγώ είμαι τυφλός”, είναι οι δικαιολογίες του.

Από θαύμα γλίτωσε η κοπέλα

«Ηταν γύρω στις πέντε το απόγευμα. Έπλενα τα πιάτα στον νεροχύτη. Με αιφνιδίασε. Ήρθε από πίσω μου και μου έβαλε ένα αναισθητικό πανί στο πρόσωπο. Ζαλίστηκα και έχασα τις αισθήσεις μου. Μετά με έσυρε στο δωμάτιο…», είπε τις προηγούμενες μέρες η 22χρονη φοιτήτρια, που φέρεται να γλίτωσε από θαύμα.

Το συμπέρασμα πως ο 52χρονος βιαστής θα σκότωνε το θύμα του αν δεν έφταναν εγκαίρως στο διαμέρισμα έχουν βγάλει οι αστυνομικοί που είδαν το βίντεο με το αποτρόπαιο θέαμα του βιασμού της νεαρής φοιτήτριας στη Δάφνη.

Η κοπέλα γνώριζε τα στοιχεία αλλά και το πρόσωπο του βασανιστή της, άρα αν κατάφερνε να ξεφύγει από το κολαστήριο της Δάφνης θα προχωρούσε σε καταγγελία εναντίον του… Κάτι που ο δράστης φαίνεται πως το είχε σκεφτεί και φυσικά δεν το ήθελε. Για αυτό οι αστυνομικοί υποθέτουν πως αν αργούσαν λίγο ακόμα πιθανότατα η κοπέλα να ήταν νεκρή.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments